Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Metamedicavumc.nl

Metamedicavumc.nl legt geen verantwoording af voor eventuele tik-, zet- of drukfouten waardoor zonder vooropgezette intentie een niet kloppende verkoopsprijs is gecommuniceerd naar de klant. Indien dit zich voordoet, zal Metamedicavumc.nl na hier opmerkzaam op te zijn gemaakt binnen een korte tijd de fout aanpassen. Aan tik-, zet- of drukfouten kunnen geen verdere rechten ontleent worden.

Door middel van het doen van een bestelling gaat de klant akkoord met de koopvoorwaarden zoals hieronder opgezet door Metamedicavumc.nl.

Wij nemen aan dat klanten, voordat zij een bestelling geplaatst hebben, over hun gezondheid gesproken hebben met een dokter en, mocht dit noodzakelijk zijn in het land van residentie, een recept heeft verkregen. De klant is de eindverantwoordelijke bij mogelijke bijwerkingen, problemen en andere ongemakken die mogelijk voorkomen door middel van het gebruik van de producten die gekocht zijn bij Metamedicavumc.nl.

De klant komt verder met ons overeen, door middel van het doen van een bestelling, dat hij of zij minimaal 21 jaar is ten tijde van de bestelling.

De klant komt eveneens met ons overeen, door middel van het doen van een bestelling, dat de producten bedoelt zijn voor eigen gebruik en niet aan derden verder verkocht zullen worden.

De klant is de uiteindelijk eindverantwoordelijke bij de levering van producten die gekocht zijn bij Metamedicavumc.nl naar de woonplaats of land die opgegeven zijn als het lever adres.

Zodra een bestelling geplaatst is, wordt Metamedicavumc.nl vrij gewaard van alle verdere verantwoordelijkheden die voort komen uit het kopen en het verdere gebruiken van de geleverde producten. Hieronder worden zowel medische als andere verantwoordelijkheden verstaan.

Daarnaast moet je de komende vragen met een ‘nee’ kunnen beantwoorden. Ben je allergisch voor bepaalde stoffen die een bestanddeel van de door ons geleverde producten vormen? Gebruik je geneesmiddelen gebaseerd op nitraten? Heb je een lage bloeddruk? Heb je ernstige hart- of leverproblemen?

Als je verdere vragen hebt, raadpleeg dan Metamedicavumc.nl, je arts of je apotheker. Wanneer een van de mogelijke bijwerkingen langdurig aanhoudt of ernstiger wordt, dien je altijd een arts of een apotheker te raadplegen.

Het bestelproces

1. Bestellen
Indien er een bestelling geplaatst wordt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Nadat je bestelling geplaatst is, krijg je direct een automatische bevestiging met de betaalgegevens per e-mail.

2. Betalen
Je kan vooraf betalen. Deze procedure wordt via de e-mail verder aan je uitgelegd. De bestelling wordt 5 dagen gereserveerd. Indien er na 5 dagen nog geen betaling is ontvangen, wordt er een e-mail verstuurd welke dient als herinnering. Als daar niet binnen 2 dagen op gereageerd wordt, door een betaling of een verdere e-mail, wordt de bestelling geannuleerd.

3. Verzending
De verzending wordt na ontvangst van betaling binnen 24 uur verzonden. Voor deze verzending brengt Metamedicavumc.nl €10 portokosten in rekening, tenzij er anders wordt aangegeven door ons. Metamedicavumc.nl is daarnaast op geen enkele wijze aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen.

4. Privacy
Alle opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend door Metamedicavumc.nl gebruikt en zullen op geen enkele wijze beschikbaar worden gesteld aan derden, uitgesloten de derden die verantwoordelijk zijn voor de bezorging van de bestelling.

metamedicavumc.nl
Logo