Trenbolone

Trenbolone (C18H22O2), ook vaak aangeduid met ‘Tren’, is vandaag de dag een van de meest aangeschafte en krachtige steroïden welke beschikbaar is voor atleten en bodybuilders. Hoewel het zeer potent is, kan het veilig gebruikt worden bij de correcte dosering en het toevoegen van de ondersteunende supplementen. Het is daarnaast zeer veelzijdig, want het kan zowel in verbrandingscycli als in het opbouwen van spiermasse cycli toegepast worden.

Daarnaast combineert het goed met veel andere soorten middelen. Er zijn weinig andere middelen die zo effectief zijn als het draait om het verbeteren van prestaties.

Trenorol het natuurlijke alternatief voor Trenbolone creert de geweldige androgene eigenschappen van Trenbolone. Enorme spiergroei, Grote kracht en sterkte, geweldige fysieke conditionering en sneller herstellen!

Trenbolone Crazybulk

Voordelen:

 • Enorme spiermassa
 • Geen voorschrift of naalden nodig
 • Verbrand vet zonder massa te verliezen
 • Verbeterde vasculariteit
 • Super fysieke conditionering
 • Enorme kracht & uithoudingsvermorgen

Voordelen:

 • Enorme spiermassa
 • Geen voorschrift of naalden nodig
 • Verbrand vet zonder massa te verliezen
 • Verbeterde vasculariteit
 • Super fysieke conditionering
 • Enorme kracht & uithoudingsvermorgen

Waarom neem je Trenbolone?
Trenbolone is frequent te koop vanwege de grote vraag ernaar onder de meer ervaren bodybuilders die elke training willen laten meetellen. Hoewel het dezelfde kenmerken en eigenschappen heeft als vele andere types anabole steroïden, zoals spiergroei en vergroting van de kracht en het uithoudingsvermogen, biedt het verder andere eigenschappen die alleen bij deze specifieke verbinding voorkomen. Het is sterk anabool met lichte androgene eigenschappen, waardoor de mogelijkheid voor bijwerkingen zeer acceptabel is, vooral in verhouding met de positieve effecten.

Wat doet Trenbolone?

Trenbolone doet het volgende. Het verbetert de eiwitsynthese en zorgt ervoor dat de spieren stikstof weten te behouden, welke een hoofdbestanddeel vormt van het spierweefsel. Het verbetert je kracht. Het verbetert je uithoudingsvermogen wat leidt tot langere en beter uitgevoerde trainingen.

Het verminder de vermoeidheid en spierpijn na een training. Het bevordert de groeifactor van insuline type 1 meer dan welke andere steroïde ook en helpt daarmee bij het behouden van bot, kraakbeen en ander weefsel. Het verhoogt de aantallen rode bloedcellen en daarmee hoeveel zuurstof zich in het bloed bevindt. Het vermindert de productie van stress hormonen waaronder cortisol. Het verbetert de opname van voedingstoffen.

Tren Ace en Tren-E
Wanneer je Trenbolone aanschaft, kun je kiezen tussen Trenbolon acetaat (Tren Ace) of Trenbolon enanthaat (Tren-E). Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen de twee, welke gevonden kunnen worden tussen de orale versies en de poeders die gebruikt worden om zelf pillen of injecties te fabriceren. Tren Ace bevat 87 milligram puur ingrediënt per 100 milligram, terwijl Tren-E 72 milligram per 100 milligram bevat. Daarnaast hebben ze aparte formules die de halfwaardetijden beïnvloeden.

Tren Ace heeft een uiteindelijk kortere halfwaardetijd waardoor het meer frequente doseringen vereist. Tren-E is verreweg moeilijker te verkrijgen en is daarnaast duurder en levert minder prestatie op dan Tren Ace.

Doseringen
De dosering voor Tren Ace en Tren-E is hetzelfde. Als verschil telt de frequentie waarop je injecteert of de pillen slikt. De meeste gebruikers zijn tevreden met het gebruik van 50 tot 100 milligram op elke tweede dag van Tren Ace. Maar er zijn ook gebruikers die de dosering zo hoog houden als 200 milligram elke tweede dag. Dit verhoogt echter hoogstens het risico op bijwerkingen. Er is in het algemeen geen winst bij het overschrijden van de limiet van 50 milligram, aangezien het geen verhoging van de capaciteiten produceert. Bij Tren-E ver verdelen mensen vaak 700 milligram per week over 2 tot 3 injecties.

man trainen fitness

Medische waarschuwing

Deze informatie vervangt op geen enkele wijze de informatie die je hebt ontvangen van je arts of verzorgers. Ondanks een algemene tolerantie voor Trenbolone dienen mannen met bepaalde aandoeningen van bijvoorbeeld hart, lever of nieren om geen enkele reden een dosering te nemen. Als je op dit moment andere steroïden voorgeschreven hebt gekregen van je arts, dien je geen Trenbolone te nemen om je prestaties te verbeteren.

Bijwerkingen; aromatisering en androgene kwaliteiten

Veel van de bijwerkingen van Trenbolone kunnen vermeden worden door verantwoord gebruik en de juiste supplementen. De bijwerkingen van Tren Ace zijn gelijk aan die van Tren-E. Trenbolone aromatiseert niet en zorgt daarom niet voor verhoogde niveaus van oestrogeen in je bloed. Het kan door zijn progestine aard echter nog wel gynaecomastie veroorzaken.

Alhoewel er fora zijn die je zullen informeren dat het slikken van een anti-oestrogeen zoals Clomid niet noodzakelijk is, is dit dus niet correct. Daarnaast bestaat er bij alle soorten anabole steroïden het risico op androgene effecten.

Dit is verminderd waar bij Trenbolone. Bovendien treden deze effecten pas op als je hiervoor een genetische aanleg hebt. Trenbolone kan dus het mannelijke kaalheidspatroon en acne verergeren. Haaruitval bij het gebruik van Trenbolone is een veelvoorkomende bijwerking, dus als je hiervoor aanleg hebt, dien je de voordelen van het gebruik en de risico’s zorgvuldig tegen elkaar af te wegen.

Verdere bijwerkingen: hart problemen

Trenbolone veroorzaakt niet snel een opgeblazen gevoel vanwege een laag niveau aan aromatisering. Dit opgeblazen gevoel wordt veroorzaakt door het ophopen van vocht in het lichaam, welke een rechtstreeks effect op je bloeddruk heeft. Als zodanig beïnvloedt Trenbolone de bloeddruk dus zelden. Het kan echter wel de niveaus van goed cholesterol in het bloed verlagen en tegelijkertijd de niveaus van het slechte cholesterol verhogen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid op een hartaanval en verstopte bloedvaten. Daarom dienen omega-3 vetzuren een belangrijk onderdeel van je dieet te zijn.

De onderdrukking van de aanmaak van testosteron

Net als alle andere anabole steroïden onderdrukt Trenbolone de natuurlijke aanmaak van testosteron. Dit kan tegen gegaan worden door het nemen van testosteron supplementen om negatieve bijwerkingen zoals erectiestoornissen, vermoeidheid, verschrompeling van de testikels en een verslechterd libido te vermijden. Sommige mannen krijgen daarnaast andere bijwerkingen zoals een snelle hartslag, hoofdpijn, slapeloosheid en nachtelijk zweten. Deze bijwerkingen kunnen soms verdwijnen bij het verminderen van de dosering. Sommige mannen tolereren Trenbolone echter gewoon niet en dienen geheel te stoppen.

‘Stacken’

Een ‘stack’ met Trenbolone kan verder bijna alles bevatten, aangezien deze steroïde een lage aromatisering kent en niet giftig is voor de lever bij verantwoorde doseringen. Je dient je ‘stack’ aan te passen aan het type cyclus. Wil je bijvoorbeeld vet verbranden, dan is het goed te combineren met Winstrol, Masteron en Equipoise. Je kan hiervoor een lagere dosering gebruiken dan bij het kweken van spiermassa. Vijftig milligram om de andere dag is een prima begin. Wil je echter graag spiermassa aanmaken, dan is het goed te combineren met Anadrol, Deca Durabolin en Dianabol. Je neemt dan 100 milligram elke tweede dag. Al deze combinaties kunnen je helpen om spiermassa te verkrijgen, extra kracht te kweken en zorgen ervoor dat alle seconden van je training ook daadwerkelijk tellen.

injecties trenbolone


Resultaten voor
Trenbolone (Geneesmiddel)
Molaire massa: 270,37 g/mol
CAS-nummer: 10161-33-8

Cycli

Trenbolone is ongelofelijk flexibel, zodat je een cyclus kunt maken op basis van jouw tolerantie en behoeften. Een cyclus met Tren Ace varieert niet van een cyclus met Tren-E, dus als je de frequenties van de doseringen goed doorhebt, kun je de twee ook door elkaar heen gebruiken. Het is beter om te voorkomen dat je een cyclus alleen met Trenbolone vult. De beste resultaten komen voort vanuit een ‘stack’ waarbij er synergetische verbindingen bestaan.

Vergeet niet om de cyclus in verhouding kort te houden. Een cyclus van 8 weken is prima, alhoewel er atleten zijn die het opschroeven naar 10 weken. Onthoudt verder dat je na je cyclus een na-kuur moet volgen om tot je eigenlijke testosteron niveaus terug te keren. Zo’n na-kuur bedraagt gemiddeld 4 weken.

Een na-kuur
Trenbolone remt de natuurlijke aanmaak van testosteron, waardoor je na het beëindigen van een cyclus een na-kuur dient te starten om je lichaam te helpen met het opstarten van de productie. Als je dit niet doet, duurt het soms tot een jaar voordat alles in je lichaam weer normaliseert terwijl je je in de tussentijd zeer slecht zult voelen. Ben je niet van plan om binnen 12 weken weer gebruik te gaan maken van steroïden of synthetische steroïden dan is een na-kuur van groot belang. Wanneer je dient te beginnen, is afhankelijk van de soort Trenbolone dat je hebt gebruikt.

Hoe en wanneer
Tren Ace heeft een korte halfwaardetijd, waardoor je 3 dagen na het nemen van je laatste dosering dient te beginnen. De meeste mensen gebruiken alleen antioestrogenen zoals 15 milligram Clomid of 40 milligram Nolvadex per dag. Dit kan gedurende 4 tot 6 weken gedaan worden om de testosteron productie te stimuleren. Onthoudt daarbij dat je de dosering na 2 weken halveert. Als je cyclus erg lang was of je hoge doseringen aan Trenbolone hebt gebruikt kan je ook hCG gaan gebruiken.

In dat geval start je met hCG 3 dagen na je laatste dosering Trenbolone en neem je 500iu tot 1000iu gedurende 10 dagen. Daarna stop je met het gebruik van hCG en ga je verder met de eerder genoemde doseringen van Clomid of Nolvadex over de hiervoor genoemde periode. Bij Tren-E geldt dezelfde kuur, maar start je pas na 10 dagen vanwege de halfwaardetijd.

Is Trenbolone legaal?

Trenbolone is in Nederland een gereguleerde substantie en wordt door artsen niet langer voorgeschreven vanwege het risico op misbruik. Er is echter een soort van juridisch vacuüm aanwezig. Er is een bedrijf dat veevoeder produceert dat ontwikkelt is om het vee te vergroten en de algehele productiviteit te verbeteren. Dit veevoeder valt niet onder dezelfde regelgeving en kan dus vrij gekocht worden. Je kan ze echter niet zonder verdere bewerking gebruiken. Het vereist enige voorbereiding om deze voor mensen geschikt te maken.

Trenbolone Crazybulk

Enorme spiergroei, Grote kracht en sterkte, geweldige fysieke conditionering en sneller herstellen!

3 Opmerkingen
 1. Hola ik heb interesse Gr.Ana

 2. Hola.ik heb ook interesse gr bole

 3. leverfaling is dit ook een mogelijk met dit product?

Laat een reactie achter

metamedicavumc.nl
Logo