Clenbuterol

Clenbuterol is een sterke bronchodilatator die voor ademhalingsstoornissen gebruikt wordt zoals astma. Het is erg succesvol bij deze handelingsplannen.

Het is echter nooit goedgekeurd door de FDA uit Amerika. Het is wel goedgekeurd door eigenlijk de meeste andere landen in de wereld.

Sommigen speculeren dat de Clenbuterol nooit goedgekeurd is door de FDA door feiten welke eigenlijk niet helemaal terecht zijn.

Er zijn andere verwante medicijnen welke wel goedgekeurd zijn voor Amerikaans gebruik.

Clenbuterol wordt voor ademhalingsstoornissen gebruikt en ook als een thermogene stof. Het gebruik van Clenbuterol gebeurt ook bij vetverbranding plannen.

Vooral anabole steroïde gebruikers gebruiken het als een vetverbranding hulpmiddel. Het is een favoriet bij concurrerende bodybuilders.

Ook bij andere lichaams atleten wordt het gebruikt bij de wedstrijdvoorbereiding. Ook niet steroïde gebruikers gebruiken dit middel om haar vetverlies eigenschappen.

De functies van Clenbuterol 

Clenbuterol  is een sympaticomimeticum dat werkt op het zenuwstelsel (sympathomimetische). Er zijn meerdere receptoren waar een sympathicomimeticus in het lijf op kan reageren.

De beta 2 receptor is belangrijk bij Clenbuterol. Clenbuterol is een middel dat de beta 2 receptor stimuleert.

Een dergelijke stimulering helpt het om het actief in de luchtwegobstructies te krijgen en het de ademhaling kan verbeteren. Het kan ook helpen om de stofwisseling van iemand te verbeteren.

Clenbuterol verbrandt het vet niet actief door de vetcellen aan te vallen, maar door het metabolisme te stimuleren en de lichaamstemperatuur te verhogen.

Het gebeurt door de beta-2-stimulatie die de mitochondria stimuleert in de cellen om meer warmte af te geven.

De lichaamstemperatuur verwarmt het lijf lichtelijk. Het verbetert het metabolisme en zorgt ervoor dat iemand daardoor meer vet verbrandt.

Clenbuterol is bekend als vetverbrander en daarnaast ook bekend om haar sterke anabole effect. De dingen zijn echter anders dan ze lijken.

Door het anabole effect hebben veel mensen het genomen om meer spierweefsel op te bouwen. Veel steroïde gebruikers gebruiken Clenbuterol als een anabool beschermend middel bij de post cyclus therapie (PCT).

Het werkt echter niet! Veel mensen weten dit niet. Studies hebben laten zien dat Clenbuterol niet het vermogen heeft om de anabole activiteiten te bevorderen bij dieren.

Er zijn meerdere onderzoeken welk hebben laten zien dat de anabole activiteit toeneemt wanneer ze Clenbuterol  krijgen.

Er zijn geen resultaten die soortgelijke anabole activiteiten ondersteunt wanneer het door mensen gebruikt wordt. Het is in feite als nutteloos bestempeld.

Zeker als het gaat op de werking op de mens. Clenbuterol  is het beste te gebruiken als thermogene en als bronchodilator.

De effecten van Clenbuterol

De effecten van Clenbuterol zijn voor de astmatische patiënten erg rechtlijnig. Het gebruik van een bronchodilatator zorgt voor een opening van de luchtwegen en het zorgt ervoor dat het individu kan ademen.

Er zijn verschillende ademhalingsstoornissen die gebruik kunnen maken van de positieve werking van Clenbuterol.

Astma is primair een goede reden om Clenbuterol  te gebruiken.

Ook bij sommige atleten is het mogelijk om gebruik te maken van Clenbuterol voor een betere ademhaling.

Het is gunstig voor de atleten die kunnen profiteren van een beter cardiovasculair uithoudingsvermogen. Het is trouwens geen opmerkelijk verbetering.

Er zijn tal van andere manieren om het cardiovasculaire uithoudingsvermogen te verbeteren.

Clenbuterol  is als thermogene stof qua effect heel simpel. Wanneer de lichaamstemperatuur omhoog gaat (wat te danken is aan de beta 2 simulatie) kunnen de calorieën sneller verbrand worden.

Wanneer de lichaamstemperatuur omhoog gaat wordt het metabolisme verhoogd en zullen de vetcellen gestimuleerd worden door het verbeterde metabolisme.

De afbraak van triglyceriden zal ook verbeteren wat het vetverlies verbeterd. Clenbuterol is een sterk middel om vet te verliezen.

Het is echter geen magisch middel om vanzelf vet te verliezen en een super slank lijf te krijgen. Het is belangrijk om een dieet te volgen om al het lichaamsvet te verliezen.

Wanneer dit niet gebeurt zal er ook geen vetverlies zijn. Ook bij het gebruik van Clenbuterol zal het zo zijn, dat het diëten wat gemakkelijker gaat dan wanneer het zonder Clenbuterol  gebeurt.

De grote vraag: waarom Clenbuterol gebruiken?

Het idee om Clenbuterol te gebruiken is dat alles net wat beter gaat. Het vet zal niet direct van het lijf afsmelten. Het kan wel het metabolisme laten opleven en helpen om het vet te verbranden op een meer effectieve en efficiënte manier.

Wanneer iemand zwaarlijvig is of zeker te zwaar is het beter om geen Clenbuterol te gebruiken tot je wat slanker bent.

Clenbuterol is het meest effectief als je al aardig slank bent en dit nog wilt verbeteren. De beste tijd om het middel te gebruiken wanneer je al aardig slank bent en nog niet dat laatste beetje vet van je lijf af wilt hebben.

Het is belangrijk om de bijwerkingen in de gaten te houden. Het is belangrijk om Clenbuterol  te gebruiken op de momenten dat het, het meest effectief is.

Vooral bij lichaams opbouwende plannen is het goed om het te gebruiken. Denk hierbij aan bodybuilding, fitness of andere inspanningen.

Het middel wordt voor 8 tot 10 weken gebruikt net voor een wedstrijd of sommige momenten wat langer. De gebruiker is dan al aardig mager en heeft nog net het laatste zetje nodig met de hulp van Clenbuterol.

De gemiddelde sportschool bezoeker en fanatiekeling zal gebruik maken van Clenbuterol. Het is niet nodig om wedstrijden te doen om een slank lichaam te krijgen.

Het is niet nodig om wedstrijdfit te zijn om gebruik te maken van Clenbuterol. Er zijn wel een paar uitzonderingen.

Wanneer je al in een aardige conditie bent is het goed om gebruik te maken van Clenbuterol. Wanneer er veel lichaamsvet verbrand moet worden is het belangrijk om te wachten tot het lichaamsvet onder controle is.

De bijwerkingen

Het gebruik van Clenbuterol kent enkele bijwerkingen. Ze hoeven niet op te treden. Het kan van persoon tot persoon verschillend zijn.

Clenbuterol is een stimulerende middelen. De bijwerkingen kunnen sterk verschillen. De meeste mensen lijken echter wel getroffen te worden door Clenbuterol en haar bijwerkingen.

De meest voorkomende bijwerking is het hebben van trillende handen, zenuwachtig worden en meer transpireren.

De meeste mensen die het gebruiken zullen de bijwerkingen tot op een zekere hoogte merken. Vooral in het begin zullen ze erg aanwezig zijn.

Naarmate het lijf gewend raakt aan Clenbuterol zullen de effecten afnemen. Soms zullen ze wel erg sterk zijn.

Na een paar weken zullen de stimulerende effecten afnemen. Eigenlijk neemt het al na een week af. De vetverbrandende effecten verdwijnen vaak snel.

Eenzelfde dosering Clenbuterol kan het metabolisme vijf weken lang verbeteren. Na vijf weken heeft het lichaam zich aangepast aan het lichaam.

Het vermogen van het lichaam om zich aan te passen zorgt ervoor dat de werking afneemt. De aanpassingen, de doseringsschema’s en de totale gebruikers plannen van Clenbuterol nemen we later door.

De bijwerkingen die we noemden komen het meeste voor. Er zijn ook nog andere effecten. Ook hoofdpijn en misselijkheid komt veel voor.

De spierkrampen zijn de meest vervelende bijwerking die Clenbuterol kan verzorgen. De krampen zijn eigenlijk zeer gebruikelijk en veel mensen zullen er last van hebben.

Sporters lopen een groter risico dan anderen omdat ze al een intensieve training volgen.

Om problemen te voorkomen is het belangrijk om goed gehydrateerd te blijven. Ook een dosering taurine nemen kan helpen.

Clenbuterol laat taurine uitputten en een suppletie kan daarom belangrijk zijn. Het gebruik van Clenbuterol kan ook voor slapeloosheid zorgen. Sommigen vinden het slapen moeilijker.

Eigenlijk is het gebruikelijk bij meerdere stimulerende stoffen. Sommige zijn met Clenbuterol moeilijk te vermijden. Door de actieve halfwaardetijd kan het bij sommige mensen zorgen voor slapeloosheid.

Men heeft geen last van slapeloosheid, maar het kan wel ontstaan door het gebruik van Clenbuterol.

Clenbuterol heeft verschillende bijwerkingen die schadelijk kunnen zijn. Eigenlijk kan het erg gevaarlijk zijn.

Het is belangrijk om het niet langer te nemen dan de aanbevolen perioden om het te gebruiken. De bijwerkingen van Clenbuterol zijn onder andere een hogere bloeddruk, een onregelmatige hartslag, trillen en ook paniekaanvallen.

Bij sommige studies is aangetoond dat wanneer Clenbuterol misbruikt wordt het ook tot hypertrofie kan leiden van het hart wat tot de dood kan leiden.

Het is mogelijk om deze verbinding zonder een dergelijke effect te gebruiken. Verantwoord gebruik is de basis hiervoor bij het gebruik van Clenbuterol.


Clenbuterol gebruiken en de werking ervan

De dosering van Clenbuterol is 20 mcg per dag. Soms wordt er meer gebruikt en gebruikt men 40 mcg. Het kan zijn dat de gebruiker nog meer dan Clenbuterol nodig heeft.

Het gebeurt dan vaak slechts voor een korte periode. Clenbuterol wordt veel gebruikt om ademhalingsproblemen te corrigeren.

Wanneer het niet werkt kunnen alternatieve behandelingen nodig zijn. In het begin zal de dosering laag zijn bij het gebruik van Clenbuterol om het naar verloop op te laten lopen.

De meeste mannen zullen starten met 40 mcg per dag. Veel vrouwen kunnen hier ook mee starten. Vaak gebruiken ze 20 mcg per dag.

Wanneer het lichaam zich aan het aanpassen is zal de dosering toe moeten nemen om het vetverlies vast te houden.

Er zijn verschillende gedachten om te zorgen voor een optimale vetverbrandende omgeving. Drie manieren zijn logisch. Ze zullen alledrie goed werken. Het is belangrijk om ze alledrie afzonderlijk te gebruiken.

De rotatie van twee weken

Een veelgebruikte methode om Clenbuterol te gebruiken om vet te verbranden is om het twee weken te gebruiken en twee weken niet.

Het type wat gebruikt zal worden is gelijk en met zal starten met een dosis van 20 mcg to het de maximale dosering bereikt.

Het individu zal de dosering twee weken vasthouden om het dan twee weken niet te gebruiken. Hierna begint het proces weer opnieuw.

Het is een zeer effectief rotatieschema. Het is daarnaast ook een probleem. Tijdens de perioden dat Clenbuterol niet gebruikt wordt is er geen Clenbuterol in het lichaam.

Er is in die twee perioden een verminderende stofwisseling. Het betekent dat er geen vet verbrand wordt tijdens deze periode. Wanneer je op dieet bent verlies je nog wel steeds vet. Het is niet mogelijk om het optimaal te verliezen.

Het Clenbuterol continu gebruiken

Door het vermogen van het lijf om zich aan te laten passen aan Clenbuterol is het een moeilijk om het middel continu te gebruiken.

Wanneer men weet dat de stimulerende effecten na een merkbare periode ook zullen afnemen is het idee om het continu te gebruiken niet zinvol.

Vergeet niet dat de werking van Clenbuterol voor vijf weken lang kan aanhouden. Het is goed om te starten met een startdosis van 20 tot 40 mcg per dag en om het twee tot drie weken te gebruiken (met deze dosering).

Aan het einde van de periode van twee tot drie weken verhoog je de dosis met nog eens 20 mcg en houdt deze dosering 2 – 3 weken vol. Na deze 2 – 3 weken verhoog je de dosis nog eens met 20 mcg.

Het helpt om zo het metabolisme stijgend te houden gedurende de hele periode. Het helpt om zo een gestage en continue verbetering te krijgen.

Tussen in methode

De laatste methode om Clenbuterol te gebruiken is een methode die tussen de twee andere methodes in zit.

Het is een gebruik van 4 tot 6 weken. Het kan een goede manier voor sporters die een paar weken voor een competitie zitten.

De gebruiker begint met 40 mcg per dag en laat het het periodiek toenemen tot de maximale dosis is bereikt.

Deze dosering wordt één tot twee weken aangehouden. De toename van de dosering is niet zo sterk als bij het rotatieschema van twee weken. Het is wel sterker dan het continu plan.

Als er nog meer nodig is moet de gebruiker vier tot zes weken wachten tot een nieuwe cyclus gestart kan worden.

Deze methode is geschikt voor mensen die in een zeer korte tijd een metabole verandering nodig hebben.

Het maakt niet uit welk schema er gebruikt wordt. De maximale dosering van Clenbuterol mag hoogstens 120 mcg zijn. Er zijn mensen welke 140 mcg per dag gebruiken.

Het is belangrijk om hier niet overheen te gaan. Het kan leiden tot hartschade. Het maakt niet uit of de totale dosering genomen wordt in het plan.

Het is belangrijk om Clenbuterol niet langer dan 16 weken te gebruiken.

Ga niet over de 16 weken heen en gebruik dit als gids. Wanneer iemand meerdere keren per jaar een show doet is er een uitzondering te maken. Het is om per jaar maximaal 16 weken Clenbuterol te gebruiken.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

metamedicavumc.nl
Logo