Winstrol

Winstrol kent ook de namen Stanozolol en Stromba. Winstrol zelf wordt vaak afgekort naar ‘Winny’ en wordt door dierenartsen vaak gebruikt om honden te helpen op een gezond gewicht te komen, om hun krachten te verhogen en de eetlust te verhogen.

Winstrol als steroide is zeer effectief en atleten gebruiken het vaak om gelijkende redenen. Winstrol is razend populair in de wereld van het bodybuilden, met name omdat het uitstekende resultaten biedt, zowel in termen van winst als vet verlies, met slechts gelimiteerde bijwerkingen.

Verbijsterende Prestaties en Keiharde Spieren met Winsol het veilig en legale alternatief voor Winstrol.

Winstrol Crazybulk

Voordelen:

 • Behoud spiermassa
 • Geen voorschrift of naalden nodig
 • Keiharde spieren
 • Betere vasculariteit
 • Maximale snelheid, kracht en behendigheid
 • Beter uithoudingsvermogen

Voordelen:

 • Behoud spiermassa
 • Geen voorschrift of naalden nodig
 • Keiharde spieren
 • Betere vasculariteit
 • Maximale snelheid, kracht en behendigheid
 • Beter uithoudingsvermogen

Wat is Winstrol?

Winstrol kan aangeschaft worden in orale vorm, maar ook als injecteerbaar serum. Beide zijn op hun plek in een cyclus waarbij spieren aangemaakt dienen te worden en vet verminderd.

Volgens deskundigen is de chemische structuur van beide versies gelijk, maar in de vorm van de tabletten gaat er weinig van de mogelijke potentie van Winstrol verloren. Veel van de populariteit is ontstaan vanuit de veelzijdigheid van het middel; het kan gebruikt worden door beide geslachten tijdens de cycli en kent een ongelofelijke werkzaamheid.

Anabool en androgeen
De Winstrol die op de markt verkrijgbaar is, is ongelofelijk anabool, maar daarnaast hoogstens licht androgeen. Hierdoor is het een steroïde welke significante resultaten kan bieden zonder een aantal van de bijwerkingen te veroorzaken die wel door meer androgene steroïden veroorzaakt worden.

Waar bijvoorbeeld veel andere steroïden het testosteron in het bloed converteren naar oestrogeen, kent Winstrol deze bijwerking niet. Bovendien bindt Winstrol het geslachtshormoon bindend globuline (SHBG) in het lichaam en de eiwitten waaraan testosteron zich verbindt, waardoor de hoeveelheid vrije testosteron in het bloed verhoogd wordt.

Hoe meer van dit vrije testosteron zich in het lichaam bevindt, hoe hoger de mate van energie en kracht die je ontvangt. Verder is vrij testosteron nodig bij eiwitsynthese, welke helpt bij het bouwen, versterken en onderhouden van spiermassa.

Leverschade
Het enige negatieve effect hier is leverschade, welke versterkt kan worden door oraal gebruik. Dit wordt veroorzaakt door de toevoeging bij pillen van een verbinding die bekend staat als c17 methyl.

Door deze verbinding overleeft de mondeling ingenomen vorm de gang door het spijsverteringssysteem naar de lever. Deze toegevoegde verbinding verhoogt echter het risico op beschadiging van de lever. Als je een andere soort medicatie of steroïde gebruikt welke een sterk effect op je lever heeft, dan wordt het gebruik van Winstrol afgeraden. Hieronder vallen ook zogeheten over de toonbank medicatie, zoals bijvoorbeeld paracetamol.

Ook dien je de consumptie van alcoholische dranken te vermijden op het moment dat je in een cyclus zit, zelfs als is het maar matig gebruik. Alhoewel Winstrol de eigenschap van anabole steroïden om spiermassa te vergroten kan verbeteren, kan je Winstrol het beste reserveren voor de momenten waarop het middel het best van toepassing is; namelijk, tijdens een cyclus om vet te verliezen. Dit is vanwege de hoge giftigheid voor de lever.

tabletten winstrol

Doseringen voor een kuur

Zoals bij veel soorten steroïden is de dosering die gebruikt dient te worden afhankelijk van je individuele tolerantie en de voordelen die je van Winstrol verwacht. De meeste bodybuilders kiezen ervoor het middel te gebruiken tijdens een cyclus die ervoor dient om vet te verliezen in plaats van tijdens een cyclus om spiermassa op te bouwen. Dit is vanwege de sterk anabole en zwakke androgene eigenschappen.

Hier is echter een uitzondering op. Winstrol wordt vaak als vulmiddel door vrouwen gebruikt, omdat vrouwen erg gevoelig zijn voor dit type steroïde. Dit geldt zelfs al voor zeer lage dosissen. Vrouwen gebruiken daarom vaak korte ‘ uitbarstingen’ van Winstrol om extra spiermassa te verkrijgen.

Mannelijke kuur
De gemiddelde mannelijke bodybuilder neemt een dosis van 50 milligram per dag voor de eerste 6 weken, waarna een dosis van twee 50 milligram pillen per dag wordt ingenomen voor een verdere 2 weken. Dit zet de toon van het lichaam en zorgt voor het droge uiterlijk dat gewenst is zonder dat er zware bijwerkingen ontstaan.

Atleten die hun lichaamskracht en uithoudingsvermogen verbeteren willen, hebben genoeg aan een dosis van 25 milligram dagelijks gedurende een korte tijd. Dit stelt hun in staat om de effecten van andere anabole steroïden te vergroten of om door een bepaalde barrière heen te breken. Winstrol voorziet daarbij in een synergetisch effect en zorgt ervoor dat mindere vormen van anabole steroïden toch grotere voordelen krijgen.

Vrouwelijke kuur
Op het gebied van Winstrol zijn vrouwen aan de winnende kant. Het vrouwelijke lichaam tolereert niet veel steroïden, aangezien zij allen derivaten zijn van testosteron en vaak als bijwerking hebben dat ze virilisatie veroorzaken. Dit zorgt voor een vaak onomkeerbare toename van mannelijke fysieke kenmerken in vrouwen.

Winstrol heeft hiervan minder last dan de meeste anderen en kan door vrouwen gebruikt worden, met de benodigde acht, om de prestaties uitstekend te verbeteren. Hiervoor dienen vrouwen oraal 10 mg Winstrol per dag te nemen. Alhoewel dit een aanmerkelijk lagere dosis is dan die voor mannen, zorgt het voor afdoende resultaten met daarbij minimaal risico. Deze informatie kan echter op geen enkele manier de informatie vervangen die je inwint bij je dokter of zorgteam.

Bijwerkingen Winstrol

Of er bijwerkingen optreden en de heftigheid van deze bijwerkingen zijn afhankelijk van de staat van je lichaam, de hoogte van de dosering en de algehele lengte van de cyclus. Een aantal mildere bijwerkingen zijn, onder andere, slaapproblemen, hoofdpijn, veranderingen in libido en een vettige huid in combinatie met acne. Bij de veranderingen in libido wordt door sommige mensen een verhoging ervaren, terwijl anderen juist een verminderd libido hebben. De vette huid en acne komen vooral voor bij degenen die gevoelig zijn voor de ontwikkeling van puistjes.

winstrol blauwe pillen

Aromatisatie
Winstrol aromatiseert niet, waardoor het erg populair is bij mannen die gevoelig zijn voor het krijgen van oestrogeen conversie. Alhoewel er geen enkele manier is om de effecten op de lever tijdens gebruik tegen te gaan, kan je de schade wel beperken door de dosering te beperken en ook de lengte van je cyclus te beperken. Vermijdt alle niet-lichaamseigen stoffen die schade kunnen toebrengen tijdens en tot een paar weken na afloop van je cyclus. Zorg er daarnaast voor dat je je lichaam genoeg tijd geeft om bij te komen tussen de cycli door.

Bijwerkingen bij vrouwen

Vrouwen die Winstrol gebruiken tijdens het bodybuilden moeten oppassen voor een aantal bijwerkingen. Deze bestaan uit een verdieping van hun stem, haaruitval welke te vergelijken valt met mannelijke kaalheid, overmatige haargroei in het gezicht, een vergroting van de clitoris en een onregelmatige menstruatie. Wanneer deze symptomen zich presenteren, dient het gebruik van Winstrol per direct gestaakt te worden. De bijwerkingen kunnen bij doorgaan namelijk blijvend zijn.

‘Stacken’

Een van de meest aantrekkelijke eigenschappen van Winstrol is dat het vaak het beste werkt in een ‘stack’. Hierbij zijn er echter een aantal adviezen te volgen om zeker te zijn van effectief en veilig gebruik. Ten eerste dient Winstrol nooit gebruikt te worden samen met een andere steroïde welke kans geeft op leverschade. Winstrol mag bijvoorbeeld niet samen gebruikt worden met Dianabol. Het beste kan er ‘gestackt’ worden met Masteron en trenbolon om vet te verminderen.

Er zijn echter zeker ook andere combinaties mogelijk. Onthoudt hierbij dat je de doseringen van de Winstrol in een cyclus dient te verminderen als je gaat ‘stacken’. Een Anavar-Winstrol ‘stack’ bijvoorbeeld kan fenomenale resultaten opleveren en in dat geval kan er minder van elke substantie genomen worden. 50 mg Anavar en 50 mg Winstrol per dag in de loop van een cyclus van 8 weken volstaan. Daarbij mag de dosis ver onder het maximum liggen, toch wordt er een spier hardheid en definitie gerealiseerd die ongekend is.

Andere verbindingen
Alhoewel de meeste mannen geen antioestrogeen, zoals Arimidex, nodig hebben bij het ‘stacken’ met Winstrol, is het wel van belang om andere verbindingen binnen de ‘stack’ goed te overwegen. Als je bijvoorbeeld Winstrol wilt combineren met Trenbolone, dan dien je toch een aromataseremmer toe te voegen om de aanmaak van oestrogeen door de Trenbolone tegen te gaan.

Hoge bloeddruk tijdens het ‘stacken’
Daarnaast is Winstrol zelf bekend als diureticum omdat het helpt met het afweren van het opbouwen van zogeheten watergewicht tijdens het gebruik. Daarmee gaat het dus ook hoge bloeddruk tegen. Dit effect kan echter teniet gedaan worden door te gaan ‘stacken’. Om die reden dient er bij het ‘stacken’ een anti-hypertensie supplement toegevoegd te worden. Dit om eventuele hoge bloeddruk en andere cardiovasculaire problemen te voorkomen. Let daarnaast altijd goed op de signalen die je lichaam geeft en controleer je bloeddruk regelmatig.

 

 

Vuistregel bij gebruik
Er zijn zeer veel verschillende opties bij het bepalen van een kuur met Winstrol, maar er is een vuistregel die altijd in acht genomen dient te worden, ongeacht welke kuur je uiteindelijk gekozen hebt. Aangezien Winstrol giftig voor de lever is, dien je een cyclus altijd tot maximaal 8 weken te beperken en ook minimaal een 8 weken durende pauze in te lassen tussen de cycli. En bedenk ook dat ondanks de spier vergrotende capaciteiten van Winstrol dit niet de enige toepassing is van deze bijzondere anabole steroïde.

Het plannen binnen je cyclus

Winstrol heeft als steroïde een erg korte halfwaardetijd welke je in gedachten dient te houden tijdens het plannen van je cyclus. Mocht je het alleen gebruiken om vet te verliezen, dan dien je rekening te houden met het eventuele gebruik van een aromataseremmer op het moment dat je symptomen begint te vertonen van verhoogde oestrogeen niveaus in je bloed. Sommige mensen gebruiken in hun cyclus dagelijks Winstrol, terwijl anderen het wekelijks nemen.

Er zijn zelfs mannen die 100 milligram op een dag gebruiken, maar in dat geval dient de cyclus nooit langer dan 2 weken te zijn. Leverschade is anders een zeer reële mogelijkheid.

De na-kuur
Winstrol is een sterke verbinding met verbazingwekkende resultaten, maar het verstoort ook het vermogen van je lichaam om zelf testosteron te produceren. Daardoor kan het beëindigen van een cyclus slecht zijn voor je lichaam. Het is daarom belangrijk om je lichaam te helpen bij het opnieuw opstarten van de natuurlijke productie van testosteron.

De meest efficiënte manier hiervoor is met een product welke selectieve oestrogeenreceptor modulator (SERM) wordt genoemd, verkrijgbaar onder de merknamen Clomid of Nolvadex. Veel mensen gebruiken of hCG na een bijzonder lange cyclus met Winstrol of wanneer Winstrol gecombineerd is met andere krachtige steroïden. PCT dient alleen gebruikt te worden als je voor een periode van minimaal 12 weken niet langer gebruik wenst te maken van steroïden of supplementen.

Gebruik van de na-kuur
Omdat Winstrol een halfwaardetijd van ongeveer 8 uur heeft verlaten deze korte ester steroïden je lichaam zeer snel na de laatste dosis. Drie dagen nadat je de laatste injectie of pil hebt gehad, dien je te beginnen met PCT. Als je hCG gaat gebruiken, gebruik dan 500iu of 1000iu per dag drie dagen na je laatste dosis Winstrol en ga hiermee door tot je 10 dagen verder bent.

Daarna stop je met hCG en begin je met het nemen van 150 mg Clomid of 40 mg Nolvadex voor een verdere 4 tot 6 weken. Hierbij kan de dosering elke 14 dagen gehalveerd worden. Je kan het gebruik van hCG overslaan en ook 3 dagen na het stoppen met de cyclus beginnen met Clomid of Nolvadex.

Winstrol Crazybulk

Verbijsterende Prestaties en Keiharde Spieren

18 Opmerkingen
 1. Ik wil graaag een winstrol kuuur hebben

 2. ik wil graag een winstrol hebben

 3. na een winstrol kuur is echt geen na kuur nodig met hcg clomid ecetra
  daarvoor is de kuur te licht .weet ik uit ervaring

 4. Ik heb een lekker potje naast me knar liggen hoor wat een droom

 5. Wil een winstrol kuur!

 6. Hebben jullie een betrouwbaar adres om orals te kopen

 7. Ik wil graag een Winstrol kuur in combinatie met Anavar.

 8. Ik wil graag een Winstrol kuur in combinatie met Anavar.

 9. Ik wil graag een winstrol kuur

 10. Ik zou graag een winstrol kuur willen bestellen

 11. Zou graag Winstrol en turinabol en dan ook nalvodex bestellen hoe kan dat en wat is de prijs en de betaalmethode

Laat een reactie achter

metamedicavumc.nl
Logo