Dianabol

Dianabol, ook wel methandrostenolone of Dbol (C20H28O2) genoemd, is een anabool welke oraal genomen dient te worden. Dianabol is in staat om enorme winsten op het gebied van het lichaam te bieden binnen zeer korte periodes. Het is daarom een van de meest gebruikte anabolen onder die-hard bodybuilders. Het is dankzij de orale inname een favoriet onder degenen die vanwege angst of ongemak liever geen anabolen gebruiken die vragen om een injectie.

Deze vernieuwde sterke formule van Methandrosenolone zo als Dianabol ook wel wordt genoemd zorgt voor een spieropbouw zo als je mag verwachten van de grootvader van de anabolen.

Dianabol Crazybulk

Voordelen:

 • Snel herstel
 • Geen voorschrift of naalden nodig
 • Verbeterde focus en gedrevenheid
 • Snellere spieropbouw
 • Veilige natuurlijke ingrediënten
 • Enorme kracht en uithoudingsvermogen

Voordelen:

 • Snellere spieropbouw
 • Geen voorschrift of naalden nodig
 • Verbeterde focus en gedrevenheid
 • Veilige natuurlijke ingrediënten
 • Snel herstel
 • Enorme kracht en uithoudingsvermogen

Wat is Dianabol: een profiel

Dianabol pillen zijn pillen met een zeer sterke anabole werking en een maar matige androgene werking. Dit betekent dat de pillen de toename van spierweefsel sterk bevorderen en daarnaast andere mannelijke eigenschappen, zoals kaalheid en extreme haargroei, niet versterken. Dianabol heeft een groot effect op het proteine metabolisme. Het stimuleert de synthese van eiwitketens en zorgt ervoor dat er veel extra eiwitten opgebouwd worden in en rondom de spierweefsels. Daarmee is het een favoriet geworden als het gaat om gebruik voor de toename van spiermassa. Een gedeelte van deze spiermassa bestaat inderdaad uit water, maar toch wordt er ook veel massa toegevoegd in de vorm van pure spier zonder ophopingen van vet.

Hoe wordt Dianabol ervaren?
De beoordelingen door gebruikers zijn over het algemeen positief. Het wordt zelfs door ervaren gebruikers van anabolen herhaaldelijk gebruikt aangezien het ongelofelijke capaciteiten heeft om energie te leveren en spieren op te bouwen. Er zijn enkele bijwerkingen die reden tot zorgen kunnen opleveren, maar deze zijn over het algemeen goed te voorkomen door middel van het gebruik van de juiste supplementen en het vasthouden van een gezonde voeding. Omdat Dianabol zo krachtig is, wordt het middel alleen aangeraden voor de gemiddelde tot gevorderde gebruiker.

capsules dianabol

Dosering beginnende gebruikers

Er zijn twee verschillende doseringen waarin de orale Dianabol te verkrijgen is. Het wordt onder andere geleverd in een tablet van 10 mg en een tablet van 25 mg voor de meer gevorderde gebruiker. Het is belangrijk om te onthouden dat Dianabol een van de meest potente anabolen is die er op de markt te krijgen zijn. Het is daarom van groot belang om zeer voorzichtig de dosis te bepalen bij een eerste gebruik. Als beginner wordt er aangeraden om met een dagelijkse dosis van 10 mg te beginnen. Deze kun je in een keer nemen of in twee keer, waarbij je dan de dosering halveert. De dosis wordt dan dus per keer 5 mg. De meeste mensen geven de voorkeur aan de tweede mogelijkheid, aangezien Dianabol een halfwaardetijd heeft van slechts 4 uur. Het verlaat het systeem dus weer zeer snel. Als je deze dosis goed verdraagt, dan kan je je dosis langzaam verhogen tot 25 mg per dag. Doe dit met 5 mg extra per dag totdat je op de maximale dosis zit.

Meer ervaren gebruikers
De meer ervaren gebruiker kan ervoor kiezen om met een hogere Dianabol dosering te beginnen. Het blijft veilig tot 50 mg per dag. Hierbij moet je in gedachten houden dat dit geen verder voordeel biedt op het gebied van het verbeteren van je prestaties en dat er een verhoogd risico ontstaat op het ontwikkelen van bijwerkingen. Sommige van deze bijwerkingen kunnen permanent zijn, dus het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen. Deze informatie vervangt op geen enkele wijze de informatie die je van je arts of zorgverlener ontvangt. Volg daarom altijd de aanwijzingen van je arts op het gebied van medicatie, voedingssupplementen en dosering.

Eventuele bijwerkingen

De bijwerkingen die Dianabol kan veroorzaken, zijn sterk afhankelijk van je individuele tolerantie, de toegepaste dosering en de keuzes die bij het stacken gemaakt worden. Ben je fit en gezond, dan zal je Dianabol goed kunnen verdragen. De meest voorkomende bijwerking bij mannen bestaat uit een hoge mate van oestrogeen conversie. Bijna alle gebruikers krijgen last van een opgeblazen gevoel, waarbij sommigen ook vrouwelijk borstweefsel ontwikkelen. Om dit te voorkomen, dien je een aromataseremmer te gebruiken. Het opgeblazen gevoel kan door vochtophoping ontstaan. Dit kan verder leiden tot een hoge bloeddruk. Hiertegen is een diuretica te gebruiken.

rug training vrouw

Verdere bijwerkingen
Dianabol is giftig voor de lever. Hierom kan het niet gebruikt worden door mensen die een bestaande lever-, nier- of blaasaandoening hebben. Er is geen manier om deze leverschade compleet te vermijden, al wordt het aangemoedigd om niet te drinken en geen paracetamol te nemen zo’n 2 weken voor de cyclus tot 4 weken na. Dit kan namelijk een versnelling van de schade opleveren die eventueel niet meer valt te herstellen. Drink daarnaast veel water en gebruik eventueel leverbeschermende supplementen. Andere vaak voorkomende bijwerkingen die uit zichzelf vaak weer weg trekken zijn hoofdpijn, slapeloosheid en maagklachten. Gaan deze niet na de eerste week van de cyclus weg, dan kan het zijn dat je overgevoelig bent voor Dianabol. Tegen de slapeloosheid kan eventueel difenhydramine genomen worden en bij maagklachten wordt er aangeraden om Dianabol in te nemen met de maaltijd.

Dianabol kuur

Veel mensen nemen hun kuur zonder verdere toevoegingen, maar de meeste mensen kiezen ervoor om de orale verbinding van Dianabol te combineren met andere verbindingen. Dit wordt niet alleen gedaan om de sportieve prestaties te verbeteren, maar ook om de gezondheid goed te houden. Aromataseremmers zijn bijvoorbeeld een belangrijk component aangezien Dianabol oestrogeen conversie als bijwerking heeft. Ook testosteron dient ingenomen te worden, aangezien je lichaam tijdens de cyclus stopt met de natuurlijke aanmaak hiervan. Er zijn verder een paar opties om Dianabol te stacken. Testosteron is de meest populaire keuze, maar daarnaast kun je Dianabol met een aantal andere anabolen tot op zekere hoogte koppelen. De meest populaire stack is Dianabol met Deca Durabolin. De meeste bodybuilders hebben de neiging om toleranties te ontwikkelen voor bepaalde stacking combinaties. Deze combinatie werkt echter elke keer.

dianabol slikkenBasisregels voor de cyclus
Er zijn enkele basisregels voor een goede cyclus. Koppel Dianabol nooit aan een andere orale anabool. Aangezien Dianabol giftig voor de lever is, levert het koppelen extra leverschade op. Wees zorgvuldig in het bekijken van je opties en zorg ervoor dat je cyclus geen bovenmatige schade aan je lever toebrengt. Zo kan bijvoorbeeld Sustanon-250 gebruikt worden. In een 8 weken durende cyclus kun je dan tweemaal per dag 10 mg Dianabol gebruiken voor de eerste 4 weken. Tegelijkertijd gebruik je 500 mg Sustanon-250 per week voor de gehele 8 weken. Dit levert een mogelijke winst op van 15 pond over 2 maanden.

Cycluslengte
De lengte van je cyclus dient rechtstreeks verband te houden met je dosering. Kies je ervoor om 10 mg Dianabol te gebruiken per dag, dan mag je cyclus nooit langer zijn dan 12 weken. Gebruik je de maximale dosering van 50 mg per dag, dan mag je cyclus niet langer zijn dan 6 weken. Neem daarnaast ook altijd een pauze tussen de cycli door. Deze dient gelijk te zijn aan de lengte van de voorafgaande cyclus. Neem bij een cyclus van 6 weken dus ook een pauze van 6 weken.

Na-kuur voor Dianabol
Dianabol is een krachtige, snelwerkende anabool die de natuurlijke testosteron productie stopt. Daarom moet er na het afronden van een cyclus een kuur begonnen worden om de natuurlijke productie van je lichaam weer op gang te krijgen. De meeste bodybuilders gebruiken Clomid of Nolvadex voor 4 tot 6 weken met een dosis van 150 mg of 40 mg respectievelijk. Deze dosis kan gehalveerd worden tijdens de laatste 2 weken. Gebruik je een hoge dosis Dianabol of duurt je kuur langer dan 8 weken, dan kan je ook profiteren van hCG voor het begin van de cyclus.

Dianabol Crazubulk

Krachtige spieropbouw zo als je mag verwachten van de grootvader van de anabolen

10 Opmerkingen
 1. prima spul, waar kan ik bestellen

 2. KAN IK MET I,-DEAL BETALEN

 3. hoi.hoe kan ik bestellen?.

 4. Nergens te bestellen?

 5. Weten jullie misschien waar ik Dianobol kan bestellen?

 6. Hoe kan ik in bestellen dan???

 7. Kunnen jullie een pakket samen stellen voor 8 weken(gelieven pillen.en na kuur..HCG /Maag beschermers)…

 8. Is het ook mogelijk om het op te halen

Laat een reactie achter

metamedicavumc.nl
Logo