Turninabol ervaringen, wanneer innemen en hoeveel

Trenorol het natuurlijke alternatief voor Turinabol creert de geweldige androgene eigenschappen van Turinabol. Enorme spiergroei, Grote kracht en sterkte, geweldige fysieke conditionering en sneller herstellen!

Trenbolone Crazybulk

Voordelen:

 • Enorme spiermassa
 • Geen voorschrift of naalden nodig
 • Verbrand vet zonder massa te verliezen
 • Verbeterde vasculariteit
 • Super fysieke conditionering
 • Enorme kracht & uithoudingsvermorgen

Voordelen:

 • Enorme spiermassa
 • Geen voorschrift of naalden nodig
 • Verbrand vet zonder massa te verliezen
 • Verbeterde vasculariteit
 • Super fysieke conditionering
 • Enorme kracht & uithoudingsvermorgen

Orale Turinabol is een unieke soort anabole steroïde. Het is namelijk een mix van methandrostenolone en Clostebol. Deze kruising creëert een steroïde met zowel een sterke anabole werking als een minimalisatie van de androgene eigenschappen. Orale Turinabol heeft dan ook een interessante geschiedenis. D-Anabol 250ral Turinabol werd voor het eerst in de verkoop gedaan in 1962 door het bedrijf Jenapharm vanuit Oost-Duitsland. De steroïde werd geprezen om zijn geringe bijwerkingen en werd decennia lang niet alleen bij mannen gebruikt, maar ook bij vrouwen en kinderen. Turinabol is bewezen effectief bij het opbouwen van spiermassa en het beschermen van de botmassa zonder dat het ernstige bijwerkingen veroorzaakt.

Doping schandaal

Toch zou Turinabol wereldwijde bekendheid krijgen in de negentiger jaren van de vorige eeuw door het bekend worden van een groot Oost-Duits steroïden schandaal. Vanaf 1974 tot 1989 bleek, wat later bekendheid zou krijgen als de Oost-Duitse Doping Machine, Oost-Duitsland zijn atleten systematisch anabole steroïden toe te dienen. Dit was vals spelen en was verder ook niet detecteerbaar, aangezien steroïden in deze tijd nog niet traceerbaar waren in het bloed. Het Staat Plan Research Thema 14.25, zoals de officiële benaming luidde, maakte in deze periode ook gebruik van epitestosteron om in deze periode de eventuele bloedwaarden van testosteron in tests te verdoezelen.

Overname door Schering
Zodra Turinabol in 1994 als belangrijk onderdeel van het Oost-Duitse schandaal werd geïdentificeerd, werd door Jenapharm de productie stopgezet. Twee jaar kocht de farmaceutische Duitse krachtpatser Schering, de fabrikanten van steroïden zoals Primobolan, Testoviron en Proviron, Jenapharm over en zij kozen ervoor om Turinabol niet opnieuw uit te brengen. Sindsdien is er dus geen enkel groot bedrijf geweest dat Turinabol vervaardigd en het is al snel een anabole steroïde geworden die alleen verkrijgbaar is op de zwarte markt.

tabletten turinabol

Chemische samenstelling
Orale Turinabol, met als chemische structuur 4-chlorodehydromethyltestosteron, is eigenlijk een gewijzigde vorm van Dianabol (of methandrostenolone), welke zelf weer een afgeleide is van testosteron. De chemische samenstelling van Turinabol is zeer simpel. De verbinding bestaat simpelweg uit het testosteron hormoon met daaraan een extra dubbele binding bij het eerste en tweede koolstofatoom toegevoegd. Dit verandert de anabole en androgene verhoudingen richting de anabole verhoudingen. Het heeft verder een chloorgroep op de vierde koolstofatoom, waardoor het hormoon remmend is op het gebied van aromatisering en de androgene natuur verder verminderd wordt. Een verdere verandering is de toevoeging van een extra methylgroep op het zeventiende koolstofatoom, welke het middel beschermt tijdens orale toepassing. Door deze verandering is Turinabol officieel in te delen als een C17-alpha-gealkyleerde (C17-aa) androgene anabole steroïde.

Werkzame eigenschappen van Turinabol

De werkzame eigenschappen van Turinabol zijn zeer eenvoudig. Zoals het overgrote deel van anabole steroïden heeft het een gunstig effect op de synthese van eiwit, de toename van rode bloedcellen en de stikstofretentie. Dit is van belang omdat zij de anabole mogelijkheden van de gebruiker verbeteren. Eiwit is de meest belangrijke bouwsteen bij de aanmaak en reparatie van spieren. Een versnelde synthese zorgt voor een grotere snelheid waarmee cellen de eiwitten kunnen gebruiken. Stikstof is van belang bij het behouden van een gunstigere anabole toestand in het lichaam. De rode bloedcellen zijn belast met het transport van zuurstof door het lichaam via de bloedbaan. Als er zich meer rode bloedcellen in het lichaam bevinden, bevindt zich ook meer zuurstof in het lichaam, wat zorgt voor een grotere spierkracht. Deze eigenschappen zorgen allen ook voor versneld herstel van je lichaam.

Niet aromatiserend
Alhoewel deze anabole eigenschappen allen bij het gebruik van Turinabol aanwezig zijn, zijn ze niet zo sterk als ze kunnen worden bij het gebruik van andere soorten anabole steroïden. Toch blijven ze opmerkelijk en in zijn algemeen gunstig. Een groot voordeel van Turinabol is echter dat het niet aromatiseert en maar een lichte androgene activiteit vertoont. Dit kan veel voordelen opleveren voor degene die graag vooruitgang wil boeken zonder het lichaam teveel te belasten.

SHBG
Het zachtaardige karakter van Turinabol maakt het gebruik ervan zeer populair, maar er is een verder eigenschap die het gebruik aantrekkelijk maakt. Turinabol zorgt voor een aanzienlijke verlaging van de niveaus van het geslachtshormoon bindend globuline (SHBG). Dit vermogen wordt gedeeld met een aantal andere anabole steroïden, maar is in geen enkel geval zo sterk als Turinabol. Deze vermindering van SHBG zorgt effectief voor een extra hoeveelheid aan beschikbaar testosteron. Wat misschien nog belangrijk is, is dat je andere steroïden zonder verdere verhoging van de doses kunt gebruiken terwijl je er toch meer rendement uit kunt halen. Dit wordt veroorzaakt door de gunstige effecten van Turinabol. Het is daarmee ideaal voor ‘stacking’.


Bijwerkingen van Turinabol

We durven te zeggen dat de bijwerkingen van Turinabol enkele van de zachtaardigste zijn bij het gebruik van anabole steroïden. Er moet echter wel gemeld worden dat gebruik sterk nadelige gevolgen kan hebben voor het cardiovasculaire systeem. Dit is te overzien voor een verder gezonde volwassene, maar is wel iets waar je rekening mee dient te houden. Het is niet als een keuze voor het gebruik door vrouwen aan te raden, maar blijft zeer zeker een optie om te overwegen. Om je te informeren over de mogelijke bijwerkingen van Turinabol, hebben we ze in aparte categorieën opgesplitst.

1. Oestrogene bijwerkingen
Deze bijwerkingen worden niet veroorzaakt door Turinabol. Deze steroïde aromatiseert in zijn geheel niet en heeft geen verdere kenmerken die gerelateerd zijn aan progasteen. Hierdoor kunnen bijwerkingen als gynaecomastie en het vasthouden van water niet ontstaan. Dit verlaagt verder het risico op hoge bloeddruk, aangezien deze bijwerking bij steroïden vaak verbonden is aan het vasthouden van water.
borstvorming man
2. Androgene bijwerkingen
Turinabol lijkt structureel geen androgene eigenschappen te vertonen, maar de hoeveelheid informatie die tot onze beschikking staat is hierin niet groot genoeg. Aangezien de steroïde niet meer legaal gefabriceerd wordt en dit waarschijnlijk ook nooit meer zal gebeuren, zal deze androgene aard waarschijnlijk een mysterie blijven. Wat we weten is dat het weinig androgene eigenschappen vertoont, maar er kan niet gezegd worden, zoals door anderen gedaan wordt, dat zij geheel afwezig is. Daarmee zijn mogelijk androgene bijwerkingen van Turinabol onwaarschijnlijk, maar wel mogelijk. Dergelijke bijwerkingen bestaan uit acne, meer haaruitval bij een aanleg voor mannelijke kaalheid en overmatige groei van lichaamsbeharing. Al deze effecten zijn sterk afhankelijk van de individuele genetica, maar kunnen niet verder beïnvloed worden door remmers. Bijvoorbeeld 5-alpha reductase inhibitoren hebben weinig invloed op de androgene werking van dit type steroïden, aangezien zij niet gemetaboliseerd worden door het reductase enzym 5-alpha.

Vrouwelijke virilisatie
Wanneer er gekeken wordt naar de androgene bijwerkingen van Turinabol , dan zijn de vrouwelijke virilisatie symptomen het meest ernstig. Vrouwen hebben de mogelijkheid om deze steroïden te gebruiken zonder dat er virilisatie symptomen optreden, maar dan dient de dosis laag gehouden te worden. Zo niet, dan zal er zonder enige twijfel virilisatie optreden. Deze symptomen bestaan onder andere uit een verdieping van het geluid van de stembanden, extra groei in de lichaamsbeharing en een vergroting van de clitoris. Indien deze symptomen zich beginnen voor te doen, dient er onmiddellijk gestopt te worden met de inname van Turinabol, zodat deze symptomen verdwijnen. Als zij genegeerd worden, kan het zijn dat ze onomkeerbaar worden.

3. Cardiovasculaire symptomen
Turinabol kan een aanzienlijk effect hebben op het cholesterol door het verhogen van het LDL-niveau (het zogeheten ‘slechte’ cholesterol) en het verminderen of onderdrukken van de waarden van het HDL (ook wel bekend als ‘goed’ cholesterol). Dit ongunstige effect op het cholesterol komt sneller voor dan bij elke andere vorm van steroïden die je kan gebruiken. En terwijl we Turinabol verre van een lichaamsonvriendelijke steroïde willen noemen, is het onder deze soort steroïden toch zeer zwaar voor het lichaam.

Hoog cholesterol
Als je last hebt van een hoog cholesterol, dien je deze steroïden niet te gebruiken. Als een levensstijl waarbij je het cholesterol niveau gunstig beïnvloedt niet aan jou besteed is, dan raden we je aan om een andere soort steroïden te zoeken. Voor de gebruikers die echter gedisciplineerd genoeg zijn voor het gebruik, raden wij aan het dieet zo vrij mogelijk te houden van verzadigde vetten en geraffineerde suikers. Zorg ervoor dat je dieet juist rijk is aan omega-3 vetzuren. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid visolie wordt geadviseerd. Het is daarnaast een goed plan om te overwegen om een antioxidant voor cholesterol te nemen en om cardiovasculaire training in je trainingsregime op te nemen. Ben je verder gezond en volg je deze aanwijzingen, dan kom je zonder verdere onderliggende problemen deze bijwerking zelden tegen.

4. Testosteron bijwerkingen
Turinabol onderdrukt de natuurlijke aanmaak van testosteron in het menselijk lichaam en dient gebruikt te worden in combinatie met niet-lichaamseigen testosteron. Mannen die Turinabol zonder niet-lichaamseigen testosteron gebruiken, lopen het risico om een aandoening te verkrijgen die gerelateerd is aan een laag testosteron niveau. De symptomen daarvan zijn veelzijdig en kunnen variëren van fysiek, mentaal tot seksueel gerelateerd. Alhoewel de fysieke symptomen zelden voorkomen tijdens steroïden gebruik zijn de andere twee vaak voorkomende bijwerkingen.

Herstarten natuurlijke aanmaak testosteron
Na het stoppen met het gebruik van Turinabol zal de natuurlijke aanmaak van testosteron hervat wordt. Toch zijn de lichaamseigen niveaus in het begin nog erg laag en er zal een lange periode nodig zijn om op een goed en gezond niveau terug te komen. Daarom worden mensen aangemoedigd om een Post Cycle Therapy (PCT) of een na-kuur uit te voeren zodra er met steroïden gebruik gestopt is. Deze kuur zal het herstelproces sterk versnellen en je weefsels beschermen. Zonder een na-kuur is het mogelijk dat cortisol dominant wordt in het lichaam waardoor er een periode ontstaat waarbinnen het vernietigen van spierweefsel en het aanmaken van vet bevordert wordt. Alhoewel een kuur herstel bevordert, zal hij je niveaus niet gelijk terug in een normale toestand krijgen. Er is geen enkele kuur op aarde die dit ksteroid pillenan veroorzaken. Toch zal een tijdig opgestarte kuur het herstelproces aanzienlijk versnellen en er voor zorgen dat je genoeg testosteron hebt om een goede lichamelijke functionering te behouden, terwijl je niveaus zich langzaam via natuurlijke weg weer verhogen.

Extra opmerkingen herstarten natuurlijke aanmaak
Er zijn nog een paar extra opmerkingen te maken over het herstarten van de natuurlijke aanmaak van testosteron. Er wordt hierbij vanuit gegaan dat de niveaus voor het begin van de cyclus met anabole steroïden normaal waren. Verder dient er geen ernstige schade aan de hypothalamus-hypofyse-testikels-as (HPTA) veroorzaakt te zijn door onkundig gebruik van Turinabol. En als laatste opmerking, vrouwen ondervinden geen noodzaak om hun testosteron aan te vullen na doseringen van deze steroïde.

5. Hepatotoxische bijwerkingen
Aangezien Turinabol een C17-aa anabole steroïde is, is het hepatotoxisch (giftig voor de lever). De leverenzymwaarden in het bloed nemen toe vanwege de stress die het gebruik voor de lever veroorzaakt. Het is echter belangrijk om te onthouden dat deze verhoogde waarden niet meteen gelijk staan aan schade aan de lever, maar eerder een indicatie van verhoogde stress zijn. Turinabol is niet de sterkste of meest giftige C17-aa anabole steroïde die er beschikbaar is, maar ook zeker niet de zwakste. Bij goed gebruik is het mogelijk om leverschade te voorkomen.

Een gezonde lever
Als je al last hebt van lever gerelateerde gezondheidskwesties, dan moet je geen Turinabol gaan nemen. Ben je echter gezond genoeg voor gebruik, dan dien je er voor te zorgen dat je alles doet om de gezondheid van je lever te bevorderen. Vermijdt daarom ten eerste al het overmatig alcoholgebruik. Overmatig drinken veroorzaakt extra stress voor de lever en doet de kans op schade exponentieel toenemen. Het is in het algemeen genomen het beste om in zijn geheel niet te drinken. Je dient altijd in gedachte te houden dat alcohol mogelijk de meeste prestatie verminderende substantie op aarde is en dat de reden dat je Turinabol gebruikt juist het verbeteren van deze prestatie is.

Over de toonbank medicatie

Je dient naast het vermijden van alcohol alle medicatie te mijden die zonder recept bij drogisterij en apotheek verkrijgbaar is. Veel medicijnen die zonder recept verkocht worden zijn sterk hepatotoxisch en het gebruik dient daarom beperkt te worden tot het hoognodige. Verder wordt de inname van een lever ontgiftend supplement geadviseerd.

Na het stoppen met gebruiken
Als je de hiervoor gaande tips gebruikt en een verder gezonde lever had, dan zullen de enzym waarden die bij het beginnen met gebruiken omhoog gingen kort na het gebruik weer dalen. De lever is een van de organen in het menselijke lichaam die een opmerkelijke capaciteit voor verjonging kent. Als je de juiste stappen neemt en er verder geen onderliggende gezondheidsproblemen bestaan, dan kan er geen verdere schade aangedaan worden.


Een Turinabol kuur

Een standaard Turinabol kuur voor mannen heeft normaal gesproken dosissen tussen de 15 en 40 milligram per dag. Dit is een brede range, maar al bij een dosis van 15 tot 20 milligram ontstaan er leuke effecten. Het kan bij ‘stacken’ zorgen voor een goede synergie tussen andere steroïden zorgen en het herstel bevorderen. Daarnaast vergroot het je uithoudingsvermogen. Voor een echt anabool opkikkertje zullen de meeste mensen de dosis van 40 milligram dagelijks gunstiger vinden. De totale kuur beslaat normaal gesproken 6 tot 8 weken en mag de 8 weken in geen geval passeren om de lever niet te overbelasten. Er wordt verder geadviseerd om geen andere C17-aa steroïden te gebruiken in een periode van 6 tot 8 weken na het aflopen van een Turinabol kuur. Turinabol ‘stackt’ goed met andere anabole steroïden, maar moet niet gebruikt te worden tegelijkertijd met een andere C17-aa steroïde.

Vrouwelijke kuur
gespierde manEen standaard vrouwelijke Turinabol kuur heeft normaal gesproken een dosis van 2.5 tot 5 milligram per dag. Virilisatie is zeer onaannemelijk bij dergelijke dosissen, maar is praktisch gegarandeerd bij een dosis die boven de 5 milligram dagelijks gaat. Houdt hierbij echter wel in gedachten dat vanwege een individuele gevoeligheid bij sommige vrouwen ook bij een dosis tussen de 2.5 en 5 milligram per dag er toch virilisatie kan ontstaan. Mocht dit het geval zijn, staak dan onmiddellijk met het gebruik. De totale kuur dient binnen de 4 tot 6 weken gehouden te worden. Dit is bij een verantwoorde dosering die virilisatie tegen gaat. Overige steroïden die gebruikt worden door vrouwen zijn bijvoorbeeld Anavar en Primobolon Depot, maar gebruik Anavar nooit samen met Turinabol, aangezien beiden een C17-aa anabole steroïde zijn.

Beschikbaarheid van Turinabol
Het aanbod van Turinabol is niet zeer groot. Het kan bij tijd en wijle een zeer moeilijk te vinden steroïde zijn. Er is namelijk geen enkel farmaceutisch of medisch bedrijf ter wereld meer dat het nog produceert. Er zijn echter een aantal ondergrondse of zwarte markt laboratoria die op dit moment de verbinding nog over de gehele wereld heen beschikbaar maken. Het is een redelijk betaalbare steroïde, maar niet zeer goedkoop vergeleken met sommige andere en meer populaire steroïden.

Kwaliteit van Turinabol
Omdat Turinabol exclusief via de zwarte markt verkocht wordt, is het zeer lastig om de kwaliteit van de gekochte kuur uit te zoeken. Zoals met zoveel ondergronds aangeschafte orale steroïden is verkeerd labelen een mogelijk probleem. In dit geval betekenen verkeerde labels meestal dat er een relatief lage dosering Dianabol voor Turinabol moet doorgaan. Dit komt omdat de grondstof voor Dianabol relatief goedkoop is. Je ontvangt daarmee nog wel een voordeel op anabool gebied, maar amper de daadwerkelijk beoogde voordelen. Verder kan dit grote schade bij vrouwen opleveren, aangezien Dianabol een hoger risico op virilisatie geeft.

Waarschuwing

Je kunt Turinabol gemakkelijk online kopen en dit is in feite de enige manier om het aan te schaffen. Je zult zelden sportleveranciers vinden die het verkopen. Het wordt bijna alleen exclusief gevonden bij grote internet-gebaseerde leveranciers. Alhoewel het een niet zeer veel voorkomende steroïde is, moet het mogelijk zijn om met enig zoeken Turinabol online te verkrijgen. Helaas zijn hier wel een aantal korte waarschuwingen op zijn plaats. Het verwisselen van de labels is reeds besproken. Er is verder het risico dat je een product koopt waarbij er te weinig gedoseerd is of dat je zelfs een compleet vervalste steroïde aanschaft. Heb je verder geen onderzoek gedaan naar de leverancier in kwestie, dan loop je ook het risico om opgelicht te worden.

De legale status van Turinabol in de Verenigde Staten
Er zijn vele soorten risico’s bij het online kopen van Turinabol, maar de meest significante daarvan omhelst de legale status van Turinabol. In de Verenigde Staten zijn anabole steroïden ingedeeld bij de zogeheten Schedule III substanties volgens de Steroid Control Act uit 1990. Dit betekent dat je als legaal in het bezit wilt zijn van steroïden in de Verenigde Staten je een recept dient te hebben dat verstrekt is vanwege een medische noodzaak. Een eventuele medische noodzaak dient goedgekeurd te zijn door de Amerikaanse overheid en niet door je persoonlijke arts. Als het bezit van Turinabol verder niet door de Amerikaanse overheid is goedgekeurd, dan mag je het juridisch gezien dus ook niet aanschaffen en in je bezit hebben. Overtreedt je hierin de wet, dan loop je het risico op hoge boetes en gevangenisstraf.

De legale status in andere landen
Er zijn wereldwijd meerdere landen die dezelfde strenge wetgeving als de Verenigde Staten hanteren ten opzichte van anabole steroïden. Er zijn er echter ook een aantal die een veel mildere wetgeving kennen. Het is daarom noodzakelijk om goed je eigen lokale wetgeving te kennen. Maar ongeacht je thuisland is het belangrijk om aan te nemen dat zelfs met een milde wetgeving er gefronst wordt bij het online aankopen van steroïden.

Steroid.com

Vanwege de strenge wetgeving in veel landen kan je eens gaan kijken bij de website Steroid.com, vooral als je op zoek bent naar een hoge kwaliteit aan geleverde anabolen. Steroid.com kan voorzien in de behoefte voor een goede kwaliteit van de geleverde anabolen voor een redelijke prijs en zonder verdere juridische risico’s. Je hebt geen recept nodig voor de aankoop en handelt niet in strijd met de regelgeving.

Review voor mannen
Alles bij elkaar genomen is Turinabol een zeer sterke anabool met grote voordelen. Als er rekening gehouden wordt met de relatieve veiligheid tijdens het gebruik, dan worden deze voordelen alleen maar groter. Dit geldt ook voor gebruikers die normaal gesproken gevoelig zijn voor de bijwerkingen van anabole steroïden. Zo lang je in staat bent om de niveaus van je cholesterol te controleren en extra stress voor de lever te vermijden kan je het middel probleemloos nemen. Voor een mannelijke atleet bestaat dit verder dat je dient aan te vullen met een niet-lichaamseigen testosteron.

Review voor vrouwen
Voor een vrouwelijke atleet kan dit ook een goede steroïde zijn, maar het zal zeer zeker niet onder onze favorieten vallen. Zelfs met een lage androgene activiteit en een lage virilisatie is het risico op deze virilisatie toch nog steeds hoger dan bij andere middelen. Veel vrouwen vinden dan ook het gebruik van Anavar, Primobolan, Primobolon Depot en Winstrol voordeliger. Zelfs lage dosissen van Equipoise kunnen voordeliger uitpakken.

In het algemeen

Ongeacht je geslacht dien je altijd voorzichtig te zijn bij het aanschaffen van deze steroïde. Er is weinig goede kwaliteit Turinabol verkrijgbaar op de zwarte markt en daarnaast zijn er de mogelijke juridische problemen bij een aankoop. Weet zeker dat je het merk en de leverancier altijd goed onderzocht hebt voordat je overgaat tot een aankoop. En, als een van de belangrijkste tips, ken de regelgeving van het land waarin je je bevindt.

Chemisch profiel
[4-chloro-17b-hydroxy-17a-methyl-androst-1,4-dieen-3-on]
Moleculair gewicht: 334.8854
Formule: C20H27O2CL
Oorspronkelijke fabrikant: Jenapharma
Effectieve dosis voor mannen : 15-40 milligram daags
Effectieve dosis voor vrouwen: 2.5-5 milligram daags
Halfwaardetijd: 16 uur
Detectie Tijd: 6 weken
Anabole / androgene ratio:> 100> 0

Trenbolone Crazybulk

Enorme spiergroei, Grote kracht en sterkte, geweldige fysieke conditionering en sneller herstellen!

3 Opmerkingen
 1. Kan ik bij jullie tirunabol bestellen en betalen met i-deal en hoe gaat dit

 2. Ik wil een dianabol kopen

 3. Turinabol kopen kan je hier

Laat een reactie achter

metamedicavumc.nl
Logo