Halotestin of Fluoxymesterone

Als het gaat om brute kracht, zijn er weinig steroiden die zo krachtig zijn als Halotestin. Alhoewel het zo krachtig is, wordt het echter zelden gebruikt om prestaties te verbeteren. Het wordt het meest aangetroffen bij concurrerende bodybuilders, power lifters en andere types kracht atleten. Want hoewel het zo krachtig is, wordt het door de meeste mensen niet gebruikt vanwege de hoge mate van giftigheid. Halotestin is één van de meest giftige steroiden op de markt. Halotestin kan echter veilig worden gebruikt, maar alleen over korte periodes en door mensen met veel ervaring in het gebruik van steroiden.

De basics
Halotestin, afgekort naar Halo, is een afgeleide van testosteron en bestaat uit het actieve steroide hormoon fluoxymesterone. De anabole en androgene cijfers zijn massaal: 1900 en 850 respectievelijk. Om te vergelijken, testosteron zelf heeft in beide categorieen een cijfer van 100. Alleen al aan deze ratings kun je zien hoe krachtig Halo daadwerkelijk is. Alhoewel de androgene rating voor Halo erg hoog is, heeft het geen androgene eigenschappen. Verder is het een anabool die in zijn geheel niet aromatiseert, daarmee bedoelende het omzetten van testosteron naar oestrogeen. Wat Halo werkelijk onderscheidt van andere verbindingen is het vermogen om een toename van hemoglobine te veroorzaken en de structuur en de massa van rode bloedcellen te correleren door de werking met erythropoëtine. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat bij het gebruik van Halo de krachten immens toenemen, wat soms kan leiden tot krachten die bijna bovenmenselijk lijken. Deze kleine orale steroiden doen weinig voor de toename in algehele massa, maar des te meer voor de toename van kracht.

halotestin capsules

Wanneer neem je een kuur?

Er zijn twee momenten waarop de toepassing van een kuur Halo op zijn plek zijn. Dit is voor een gebeurtenis die grote kracht vergt of voor een bodybuilding wedstrijd. Voor een sporter die op kracht gedijt, is het voordeel duidelijk: je begint een aantal weken voor de wedstrijd met Halo en je zult een stuk sterker zijn, fijn besneden in de spieren en met een droge massa. Voor de concurrerende bodybuilder is kracht niet van eerste belang, maar het gebruik kan handig zijn tijdens de laatste dagen van een dieet. Sommige bodybuilders gebruiken Halo graag in de laatste weken voor een wedstrijd; als ze een laatste duwtje in de rug nodig hebben en zich al grondig verslagen voelen. De belangrijkste reden is echter dat Halo een aanvulling is op het directe effect van de lichaamsbouw. Door hoe Halo werkt, kan het namelijk een mooi verhardingseffect verschaffen, maar je moet wel zeer laag in lichaamsvet zitten om dit ook daadwerkelijk zichtbaar te maken. Om dus te profiteren van deze eigenschap, dien je op een lichaamsvet percentage van 6% te zitten of zelfs nog lager.

Het gevaar van Halo
Omdat het de kracht zo dramatisch vergroot, lijkt het aannemelijk dat Halo onder atleten zeer populair is. Het mogelijke gevaar van deze steroiden houdt ze echter op afstand. Zoals de meeste orale anabole steroiden behoort Halo tot de C17-aa familie en is dus giftig voor de lever. Van deze familie is Halo daarbovenop de meest giftige. Hierom wordt Halo meestal uit de weg gegaan, maar mocht je besluiten het te gaan gebruiken, dan is het van belang om de tijd van gebruik te beperken. De lever heeft opmerkelijk verjongende mogelijkheden en alhoewel de leverenzymspiegels drastisch verhogen tijdens het gebruik van Halo, kan eventuele schade goed herstellen, mits je het gebruikt voor een korte periode en je alle andere vormen van stress voor de lever vermijdt. Ongeacht om welke reden je besluit om Halo te gebruiken, vermijdt al het alcoholgebruik en het gebruik van medicatie die over de toonbank verkrijgbaar is. Veel van deze medicatie is giftiger voor de lever dan anabole steroiden en kunnen in combinatie met Halo onherstelbare schade veroorzaken.

Dosering en duur

Als je besluit om Halo te gebruiken, is 2 weken gebruik het beste, met een maximale uitschieter naar de 4 weken. Slechts 10 mg per dag verhoogt al drastisch je krachten, maar er wordt meestal een dosering van 20 mg per dag gebruikt. Als maximale dosis mag nooit meer dan 40 mg per dag gebruikt worden; dit kan kort voor de show of event gedaan worden. In veel gevallen wordt er gedurende een paar weken 20 mg genomen, terwijl de dosis in de laatste week verhoogt wordt naar 40 mg per week.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

metamedicavumc.nl
Logo