Nolvadex

Veel anabolenkuren hebben vervelende bijwerkingen. Hoe sterker je anabolenkuur hoe meer kans je hebt dat je bijwerkingen krijgt. Een voorbeeld van een veelvoorkomende bijwerking is de vorming van oestrogeen. Je kunt deze en andere vervelende bijwerkingen een stuk verminderen door tijdens je kuur novaldex in te nemen. Na je kuur is het verstandig om nog een nakuur met novaldex te doen zodat je lichaam optimaal kan herstellen. Novaldex heeft zijn effectieve werking te danken aan de stof tamoxifen citrate. Deze stof werkt het beste om de oestrogeen vorming tegen te gaan.

Muscle boostersHoe kun je Novaldex gebruiken?
Novaldex wordt met verschillende doeleinde gebruikt. Vrouwelijk sporters nemen Novaldex in om hun prestaties te verbeteren. Tevens bouwen zij sneller droge spiermassa op en ontwikkelen ze een lager vetpercentage dankzij het middel. Voor mannen is Novaldex vooral geschikt om gynaecomastie tegen te gaan. Dit doet het middel door de natuurlijke productie van testosteron in het lichaam weer te herstellen na een anabolenkuur.

De hoeveelheid novaldex is afhankelijk van de kuur die je hebt gevolgd. Heb je bijvoorbeeld een sterke kuur gevolgd waarbij je veel oestrogeen vorming had, dan kun je het beste een langere nakuur met Novaldex doen. Gemiddeld duur een nakuur ongeveer 3 tot 5 weken. Teven is het verstandig om na deze nakuur nog een aromataseremmende kuur te doen. Deze aromataseremmende kuur bevat vaak stoffen die pas na een paar dagen werken. Je kunt dan in de tussentijd Novaldex gebruiken. Deze kuur duurt dan een paar dagen en je stop ermee op het moment dat de aromataseremmers gaan werken. Voorbeeld van aromataseremmers zijn exemestane en arimidex.

Vuistregel van dosering
Een regel die altijd gehanteerd wordt bij een nakuur met novaldex is dat je de kuur in twee delen verdeeld. In het eerste deel neem je dubbel zoveel novaldex als in het laatste deel van de kuur. Heb een sterke anabolenkuur gehad dan kun je een nakuur doen van 5 weken. Was je anabolenkuur minder heftig dan volstaan 3 weken.

20mg nolvadex pillen

Werking van Novaldex

In novaldex zit een stofje dat een milde oestrogeen is. Dit stofje bindt zich aan de oestrogeenreceptoren in je lichaam. Dit zorgt ervoor dat andere oestrogenen zich niet meer kunnen binden op deze receptoren en zo geen effect kunnen hebben op je lichaam. Op deze manier voorkomt Novaldex de bijwerkingen zoals oestrogeenvorming. De oestrogenen hebben namelijk geen kans om zich te ontwikkelen. De kracht van Novaldex ligt dus in het feit dat het de vorming van oestrogeen remt. Een ander middel met de soortgelijke werking is Clomid. Hoewel beide middelen effectief zijn, zijn ze minder krachtig als sterke aromataseremmers. Denk hierbij aan arimidex, proviron en letrozole. Deze middelen voorkomt de vorming van oestrogeen in plaats van alleen remmen.
Een negatieve bijwerking van novaldex is dat het de productie van testosteron in het lichaam stimuleert. Dat komt door het LH hormoon. Als je lichaam meer testosteron aanmaakt krijg je sneller last van acne, misselijkheid, overgeven en hoofdpijn. Vrouwen die novaldex innemen kunnen last krijgen van een onregelmatige menstruatie of een verstoorde werking van de anticonceptiepil. Overige bijwerkingen van novaldex treden alleen op als je het middel langdurig inneemt, dat wil zeggen: langer dan 6 weken. Als je jezelf houdt aan een nakuur van 3 tot 5 weken heb je dus nagenoeg geen last van bijwerkingen. Lees wel altijd even de bijsluiter van novaldex als je iets vreemds merkt aan je lichaam tijdens een nakuur.

Dosering

Met 10 milligram novaldex per dag kun je jouw prestaties al aanzienlijk verbeteren. Tevens is deze dosering voldoen om droge spiermassa op te houden. Je kunt novaldex oraal innemen. Volg je een sterke kuur waarbij de kans op gynaecomastie vrij groot is, neem dan een dosis tussen de 10 en 20 milligram per dag. Begin hiermee zodra je last krijgt van oestrogeen vorming. Als de klachten naar verloop van tijd verdwijnen, slik je nog 4 dagen hierna novaldex. Wil je een hele nakuur doen met novaldex dan slik je de eerste weken twee keer zoveel als de weken in de laatste periode.
Heb je een korte kuur gedaan dan start je met novaldex 4 tot 7 dagen na je laatste injectie. Heb je een langwerkende kuur gedaan dan start je na 2 weken. Heb je een kuur gedaan waarbij je de anabolen oraal hebt ingenomen, start dan meteen de dag na je laatste pil met novaldex.

7 Opmerkingen
  1. Ik wil 2 potje Nolvadex bestellen wat moet ik doen

  2. Wil graag potje nolvadex bestellen

  3. Wil graag potje nolvadex bestellen

  4. Hoe kan ij hier bestellen?

  5. Ik zou graag 2 doosjes nolvadex bestellen. Hoe kan ik dat doen?

  6. Ik wil graag een doosje Nolvadex bestellen.
    Gr.

  7. Wil een potje bestelle. Gaat dst

Laat een reactie achter

metamedicavumc.nl
Logo