Sustanon

Sustanon (C19H280), ook wel bekend als Sustanon-250, is een samenvoegsel van 4 verschillende soorten testosteron. Het is een favoriet onder atleten vanwege de lange halfwaardetijd die ontstaat door de zorgvuldige mix.

Sustanon vereist regelmatige dosering, maar garandeert een grote toename van lichaamskracht en uithoudingsvermogen, waarbij vooruitstrevende doelen behaalt kunnen worden en waarbij op een zeer adequate manier de testosteron niveaus gehandhaafd kunnen worden tijdens het doorlopen van een cyclus.

Testosteron ook wel het beste bulk supplement genoemd uit de anabolen familie. Met Testo Max verhoog je je testosteron waardes.

Testo Max Crazy Bulk

Voordelen:

 • Snellere resultaten
 • Geen voorschrift of naalden nodig
 • Versneld herstel
 • Enorme spiertoename
 • Verhoogde sex drive en prestaties
 • Langer uithoudingsvermogen

Voordelen:

 • Snellere resultaten
 • Geen voorschrift of naalden nodig
 • Versneld herstel
 • Enorme spiertoename
 • Verhoogde sex drive en prestaties
 • Langer uithoudingsvermogen

Wat is Sustanon?

De steroïde Sustanon is een mengsel van 4 lange ester vormen van testosteron: testosteron fenylpropionaat, testosteron isocaproaat, testosteron propionaat en testosteron decanoaat. Sustanon is ideaal te gebruiken als vulstof en om de kracht te verbeteren zonder de noodzaak voor een dagelijkse dosering omwegen een lange halfwaardetijd van ongeveer 3 weken. Het is zowel anabool als androgeen in aard en produceert daarmee geweldige resultaten met relatief weinig bijwerkingen. Sustanon is verkrijgbaar in pil vorm, maar meestal worden er injecties gebruikt vanwege de hogere effectiviteit en daarmee relatief lagere kosten.

Verscheidene types
Alhoewel Sustanon 250 de meest verkrijgbare vorm is, is Sustanon ook te krijgen als Sustanon 270, Sustanon 300, Sustanon 350 en Sustanon 500. Deze types zijn zowel online als offline verkrijgbaar. De injecteerbare versie van Sustanon 250 is verreweg de meest optimale keuze aangezien je met de kleinste veranderingen de dosering goed kunt verhogen en verlagen naar wens.

Maar deze steroïde is vele malen duurder dan andere soorten testosteron. De beoordelingen van Sustanon zijn mede positief door een direct waargenomen verhoging van de kracht na een eerste dosering, welke alleen nog maar hoger wordt in de eerste 2 weken.

Gewenste dosering

De dosering van Sustanon varieert op de basis van je persoonlijke tolerantie en de resultaten die je wilt halen. Een aanvaardbare dosering start met wekelijks 250 milligram en wordt maximaal 1000 milligram per week. Begin altijd laag en neem daarna geleidelijk meer. Let daarbij goed op de signalen die je lichaam afgeeft.

Op deze manier kun je experimenteren totdat je een dosering gevonden hebt die het beste bij je past. Alhoewel op sommige bodybuilders fora doseringen boven de 1000 mg per week worden geadviseerd, is het goed om in gedachten te blijven houden dat er geen daadwerkelijk bewijs is dat boven de 1000 milligram per week de prestaties verder verbeterd. Er is echter wel bewijs dat de mogelijkheid voor bijwerkingen bij een dosering van deze hoogte exponentieel verhoogd raakt.

Medische informatie
Deze informatie kan op geen enkele manier de informatie vervangen die je van je dokter of zorgteam gekregen hebt. Als je testosteron neemt voor medische redenen, moet je onder geen enkele omstandigheid overschakelen op andere testosteron soorten of experimenteren met doseringen. Er zijn ook bepaalde mensen die dit product simpelweg niet moeten gaan nemen. Hieronder vallen vrouwen, mensen met prostaatkanker of andere prostaatproblemen, mensen die een allergie hebben voor de bestanddelen, mensen die allergisch zijn voor soja producten of pinda’s en mensen die bijzonder gevoelig zijn voor hormonale schommelingen.

Bijwerkingen

rug trainenDe bijwerkingen van Sustanon kunnen wisselen op basis van je individuele tolerantie, de dosering die je neemt en de lengte van de ondernomen cyclus. Mannen tijdens een cyclus waarbinnen ze enkel Sustanon nemen ondervinden een geringer aantal bijwerkingen dan mannen die Sustanon gebruiken in een ‘stack’ met andere krachtige steroïden. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, een vettige huid en nieuw opkomende of verergerde acne. Andere bijwerkingen vallen in de hieronder genoemde categorieën.

Oestrogene bijwerkingen

Het testosteron dat via de steroïden in je bloed wordt geïntroduceerd, kan zich gaan omzetten naar oestrogeen. Teveel oestrogeen in het bloed zorgt voor eigen specifieke bijwerkingen. Een van de meest gemelde van deze bijwerkingen is dat je water of vocht vasthoudt en op gaat zwellen. Dit kan leiden tot hoge bloeddruk door middel van het zich ophopende lichaamsvocht. Verder kan je gynaecomastie ontwikkelen, oftewel de aanmaak van borstweefsel. Dit gebeurt als je het conversieproces in je bloed geen halt toeroept. Dit kan gedaan worden door middel van een aromatase remmer, waarbij je kan denken aan Arimidex of Clomid. De oestrogene bijwerkingen verdwijnen hierdoor.

Androgene bijwerkingen

Alle voorkomende vormen van testosteron zijn androgeen en kunnen daarmee symptomen veroorzaken als een versneld mannelijk kaalheidspatroon, overmatige groei van lichaamshaar en stemmingswisselingen.

Deze bijwerkingen zijn minder sterk bij mannen die hier geen genetische aanleg voor hebben. Heb je dus aanleg voor stemmingswisselingen of voor mannelijke kaalheid, dan zal Sustanon dit verergeren. Er kan ook vergroting van de prostaat optreden, dus beperk je doseringen en de lengte van je cyclussen. Registreer de frequentie waarmee je urineert. Lijkt het erop dat je moeite hebt om je blaas leeg te plassen en begint het plassen zelfs pijnlijk te worden, stop dan onmiddellijk met het nemen van Sustanon.

‘Stacken’

Veel mannen nemen het liefst een goede ‘stack’ met Sustanon in plaats van aan enkel het gebruik van Sustanon zelf. Dit komt omdat een ‘stack’ zorgt voor meer geprononceerde resultaten. Maar ook verzachte bijwerkingen zijn belangrijk.

Een van de meest gebruikte soorten ‘stacks’ is met Deca Durabolin, welke een krachtige vuller is welke kan leiden tot een vermeerdering van de spiermassa met wel 30 pond tijdens een enkele cyclus. Een andere ‘stack’ is met Trenbolone. Alhoewel je niet alle voordelen ontvangt die je met Deca krijgt, biedt deze ‘stack’ nog steeds veel goeds en is hij vooral geschikt voor een verbrandingscyclus.

Verdere supplementen

Er wordt altijd aangeraden om te ‘stacken’ met een aromataseremmer erbij om de mogelijke conversie van testosteron naar oestrogeen te voorkomen.

Mocht je gevoelig zijn voor het ontwikkelen van hoge bloeddruk of als je gemakkelijk vocht vasthoudt, dan kan het nodig zijn om een diureticum te gebruiken en medicatie tegen het ontwikkelen van een hoge bloeddruk.

Diuretica zijn soms zonder recept te verkrijgen. Medicatie om een hoge bloeddruk tegen te gaan dienen op recept gehaald te worden.

Voorbeelden van ‘gestackte’ cycli

Zoals eerder vermeldt, is een cyclus waarbij ‘gestackt’ wordt met Sustanon en Deca hoogstwaarschijnlijk de meest krachtige. Het biedt je een groot aantal winsten, maar neem altijd de voorzichtigheid in acht bij het bereiken van je doelen.

Een goede cyclus bestaat uit een cyclus van 10 weken met Deca op 200 milligram en Sustanon 250 op 500 milligram, waarbij deze doseringen wekelijks genomen dienen te worden. Een verder voorbeeld kan een cyclus van 12 weken met Sustanon 250 op 500 milligram en Trenbolone op 600 milligram per week zijn.

dumbells vrouw

Eerste gebruik

Mocht je nieuw zijn op het gebied van het gebruik van anabole steroïden en de verbetering van je prestaties daardoor, begin dan altijd met een cyclus met alleen Sustanon.

Niet iedereen tolereert anabole steroïden even goed. Wat voor de een werkt, kan desastreus zijn voor de ander. Alleen al om deze reden dien je het eerst zonder andere supplementen te gebruiken om je tolerantie voor het middel vast te stellen. Mocht je uiteindelijk bijwerkingen ervaren, dan is het op deze manier makkelijk om de boosdoener te identificeren.

Onderdrukkend effect synthetische testosteron
Synthetisch testosteron stopt het vermogen van je lichaam om zelf testosteron aan te maken. Stop je met een cyclus zonder een na-kuur op te starten, kan je extreme stress voor je lichaam veroorzaken en ernstige bijwerkingen creëren. Ben je niet van plan om binnen 12 weken weer met een nieuwe cyclus te beginnen, dan is een na-kuur verplicht. Anders zal het tot een jaar of zelfs langer duren voordat je lichaam zelf weer de benodigde hoeveelheid testosteron produceert.

Clomid of Nolvadex

injectie sustanonSustanon is uniek als steroïde omdat het een mengsel is van zowel korte en lange ester vormen van testosteron. Al deze vormen hebben verschillende halfwaardetijden.

Om te beginnen met een na-kuur dien je te wachten tot de alle synthetische vormen het lichaam verlaten hebben. In het geval van Sustanon zal dat ongeveer 10 dagen zijn na het laatste gebruik. Je hebt bij een na-kuur altijd de oestrogeenremmers Clomid of Nolvadex nodig. Zij dragen bij aan het stimuleren van de testikels om weer testosteron te gaan produceren.

Je kunt ervoor kiezen om ook hCG te gaan gebruiken, maar dit is bij een cyclus waarbinnen je alleen Sustanon hebt gebruikt niet noodzakelijk. Begin 10 dagen nadat je je laatste dosering van Sustanon genomen hebt en neem voor de eerste 2 weken 150 milligram Clomid of 40 milligram Nolvadex en halveer daarna de dosis voor een verdere 2 weken.

Is Sustanon legaal?
Net als bij andere vormen van synthetisch testosteron is het in Nederland en Europa legaal om Sustanon aan te schaffen mits je een recept van je dokter hebt. Door de relatief lange ester formule schrijven veel artsen echter liever een andere versie van testosteron voor.

Deze vereisen namelijk minder kantoorbezoeken en leveren dus meer gemak op. Het middel is gemakkelijker om aan te schaffen via de zwarte markt en is zeer beschikbaar.

Maar het kopen, bezitten en gebruiken van Sustanon zijn zonder recept illegaal. Voordat je dus overgaat op de aanschaf van Sustanon, is het van belang dat je goed op de hoogte bent van de juridische implicaties.

Testo Max Crazy Bulk

Enorme Spiergroei, Verbeterde Sex Drive & Prestaties

5 Opmerkingen
 1. Hello,

  My name is Danny.
  I would like to buy Sustanon, Deca Durabolin and Dianobol.
  I would like to have 20 injects with them.
  Is that possible?

  My emailadres is:
  Dannyraike@outlook.com

  Hope for a quick response.

  Greetings, Danny

 2. Ik wil 10 000 sustanon hebben

 3. Kan ik per overschrijving betalen

 4. Ik zoek sustanon van Organon wie kan me eraan helpen?

Laat een reactie achter

metamedicavumc.nl
Logo