Boldenone of Equipoise

Boldenone is ook wel bekend onder de merknamen Equipoise en Ganabol. Het is van oudsher een steroïde die door dierenartsen gebruikt wordt, maar is ook beschikbaar als een variant die voor mensen geschikt is. In het verleden was de voornaamste reden om Boldenone te gebruiken het feit dat er een grote beschikbaarheid was vanuit de Mexicaanse diergeneeskunde.

Alternatief boldenone

Momenteel zijn er echter nog weinig specifieke redenen om Boldenone nog te gebruiken in een cyclus. Het heeft geen enkele eigenschap die ook niet gevonden kan worden in Masteron, Primobolan, Deca of trenbolonacetaat. Het heeft, in termen van bijwerkingen, ook geen noemenswaardige voordelen ten opzichte van Masteron of Primobolan kopen. Het enige dat genoemd kan worden is een incidenteel neveneffect van een toegenomen eetlust en een matige oestrogeen conversie. Deze laatste eigenschap kan van belang zijn als er geen andere aromatiserende steroïde gebruikt wordt.

Effectiviteit

Het bovengenoemde is niet bedoeld om de effectiviteit van de verbinding te kleineren. Boldenone heeft zeker zijn plaats binnen een cyclus. De sterkte (ofwel de kracht per milligram) is vergelijkbaar met die van andere injecteerbare steroïden, maar is minder dan die van trenbolon, waardoor een toevoeging van ongeveer 400 mg per week een aanzienlijke stimulans kan zijn voor de meeste cycli. Als vervanging voor andere injecteerbare steroïden dient het milligram voor milligram vervangen te worden. De doseringen blijven daarbij dus hetzelfde.

Halfwaardetijd
Een ernstig nadeel van Boldenone is de langdurige halfwaardetijd. Deze neemt ongeveer 12 dagen in beslag. Dit zorgt voor een lange periode na de laatste injectie gedurende de niveaus niet hoog genoeg zijn voor een optimale anabolisme, maar ook nog niet laag genoeg zijn om zich te gaan herstellen. Een oplossing hiervoor is Boldenone alleen te gebruiken aan het begin van een cyclus. Een ander effect van deze lange tijd is om redelijk snel effect te hebben er een grote frontloading nodig is. De eerste injectie kan bijvoorbeeld 1,7 of 1,8 keer de verder te gebruiken wekelijkse injectie bevatten. Daarboven op kan nog de wekelijkse injectie zelf genomen worden. Dus bij een dosering van 200 mg per week is de eerste injectie 900 mg.
pull-ups workout
Waarom er niet meer aan frontloading gedaan wordt met Boldenone
De meeste mensen doen dit niet, wat tot gevolg heeft dat ze weinig van de effectiviteit van Boldenone ervaren in het begin van de cyclus. Om deze reden wordt vaak beweerd dat de cycli van Boldenone te lang zijn of in hun geheel niet werken, terwijl dit pertinent niet waar is. In plaats daarvan is het probleem dat het gebruik niet genoeg vervroegd wordt en er niet aan frontloading gedaan wordt. Een andere oplossing is het gebruik van propionaat ester, wat beperkt beschikbaar is in een poedervorm.

‘Stacken’ van Boldenone

Boldenone kan worden gebruikt met een aantal interessante andere steroïden. Het kan bijvoorbeeld genomen worden in combinatie met trenbolonacetaat waarbij een lage dosis trenbolon een vergelijkende anabole werking vertoont. Het kan daarnaast ook gebruikt worden in combinatie met Masteron of Primobolan. Het voordeel is dan een verminderde productie van DHT. Maar er moet nog veel onderzoek gedaan worden naar dit type gebruik. In het algemeen kan echter gezegd worden dat Boldenone niet de eerste keuze is bij het zoeken naar een geschikte anabole steroïde. Dit is simpelweg omdat er andere keuzes zijn die beter werken in een algemene cyclus.

3 Opmerkingen
  1. Graag had ik bolderone en testosteron besteld

  2. graag had ik bolderone besteld

Laat een reactie achter

metamedicavumc.nl
Logo