Anavar (oxandrolone)

Anavar, ook wel bekend als oxandrolone (C19H30O3), is een anabool welke uitstekende resultaten biedt. Het is een gesynthetiseerde versie van testosteron welke de spiermassa verbetert, je algehele kracht verhoogt en je lichaamsvet vermindert, zoals je het gebruikt in combinatie met de juiste voeding en genoeg lichaamsbeweging. Het heeft weinig bijwerkingen en de bijwerkingen die ontstaan zijn relatief mild. Hierdoor is het een favoriet in gebruik bij beginnende anabolen gebruikers.

Hier vindt je verdere informatie over waar je Anavar kan kopen, hoe je het beste Anavar kan nemen en wanneer je Anavar dient te nemen om het beste resultaat te krijgen.

Anvarol veilig alternatief voor Anavar vergroot je kracht en energie. Harder en langer trainen!

Anavar Crazybulk

Voordelen:

 • Extreme kracht & sterkte
 • Geen voorschrift of naalden nodig
 • Verbrand vet
 • Vergroot spierhardheid
 • Behoud spieren tijden het cutten
 • Veilig en legaal

Voordelen:

 • Extreme kracht & sterkte
 • Geen voorschrift of naalden nodig
 • Verbrand vet
 • Vergroot spierhardheid
 • Behoud spieren tijden het cutten
 • Veilig en legaal

Hoe werkt Anavar?

anavar capsulesAnavar is een sterke anabool en zorgt voor weinig androgene bijwerkingen. Het helpt dus om je kracht op te bouwen en extra spiermassa te ontwikkelen zonder dat er veel cosmetische bijwerkingen ontstaan.

Het is door deze matige ontwikkeling van androgene bijwerkingen dat Anavar niet alleen geschikt is voor de man die zijn kracht wil verbeteren zonder te veel toe te nemen in gewicht, maar ook voor vrouwen die mogelijke bijwerkingen als versnelde haargroei en het verkrijgen van mannelijke fysieke kenmerken willen vermijden. Het stacken met Anavar is daarom geschikt als je bijvoorbeeld bij het gewichtheffen meer kracht wilt terwijl je niet naar een andere gewichtsklasse wilt overschakelen.

Anavar voor vrouwen
Anavar is bij uitstek geschikt voor vrouwen en geldt als een van de weinige verbindingen die specifiek aanbevolen wordt voor het vrouwelijke lichaam. Vrouwen kunnen vaak slecht anabolen slikken. De meeste van deze testosteronderivaten zijn immers te sterk voor het vrouwelijk lichaam. Bijwerkingen bestaan onder andere uit het zogeheten virilisatie oftewel de ontwikkelingen van bepaalde fysieke eigenschappen die normaal gesproken bij het mannelijke lichaam horen.

Dit kan onomkeerbare gevolgen hebben, zoals een permanente verdieping van de stem door de groei van de stembanden, het ontstaan van kaalheid of de groei van lichaamshaar. Uit onderzoek is echter gebleken dat Anavar bij vrouwen geen tot weinig bijwerkingen veroorzaakt.

Dosering van een kuur
De hoogte van een dosering varieert, gebaseerd op je eigen ervaring met anabolen en je tolerantie voor de verbinding. Verder is de dosering afhankelijk van de toepassing. Wil je vooral gewicht verliezen of is het de bedoeling dat je extra spiermassa verkrijgt?

Als beginner is het aangeraden om Anavar eerst zonder andere anabolen te gebruiken. Op deze manier kan je jouw tolerantie voor de substantie ontdekken. De dosis kan eenmaal dagelijks genomen worden of tweemaal op een dag, waarbij dan per keer de helft van de oorspronkelijke dosis wordt ingenomen.

Vrouwen kunnen het beste beginnen met een dosis van 10 mg per dag, terwijl mannen mogen beginnen met 20 tot 25 mg per dag. De maximaal aanbevolen hoeveelheid per dag voor vrouwen is echter 40 mg en die voor mannen 120 mg. Deze informatie mag nooit gebruikt worden ter vervanging van de adviezen van uw dokter.

Is Anavar veilig?

Als je geen verdere problemen met jouw gezondheid hebt en Anavar verantwoord gebruikt, levert het geen gevaar voor je gezondheid op. Aangezien de dosering vrij flexibel is, is het van belang om jouw tolerantie vast te stellen. Jouw algehele gezondheid, jouw dieet en jouw uithoudingsvermogen spelen allen een rol bij het vermogen van je lichaam om Anavar te verdragen zonder verder risico. Heb je bijvoorbeeld een reeds bestaande hartkwaal, lever problemen, nier problemen of diabetes, dan wordt het ten strengste afgeraden om Anavar te gebruiken.

Bijwerkingen
De meeste bijwerkingen van Anavar zijn vrij mild en verdwijnen over de langere termijn. Ook zijn er vaak bepaalde methoden te verzinnen om de bijwerkingen dragelijker te maken. Ontwikkel je bijvoorbeeld een vette huid, dan kan je door middel van lotions dit tegen gaan.

En een opgeblazen gevoel heeft al snel baat bij een kleine verandering in je voeding. Anavar is bij vrouwen ongekend populair, maar kan toch in zeldzame gevallen virilisatie veroorzaken. Dit kan zich uiten door middel van extreme haargroei, een verdieping van de stem of zelfs mannelijke kaalheid. Dit is de reden waarom de dosering van Anavar voor vrouwen lager is dan die voor mannen. Bovendien wordt er aangeraden om een kuur voor vrouwen nooit langer dan 6 weken te laten duren.

Meer schadelijke bijwerkingen
Verder kan er leverschade ontstaan. Dit wordt ook wel hepatotoxiciteit genoemd. Anavar wordt namelijk gefilterd door de lever. Het is daarom belangrijk om zoveel mogelijk de laagst mogelijke dosis te gebruiken voor de kortst mogelijke tijd. De beste manier om deze leverschade te voorkomen is de cyclus van Anavar gebruik te beperken tot 6 tot 8 weken.

Verder kan Anavar hoge bloeddruk en een hoog cholesterol niveau veroorzaken. Deze bijwerking is echter grotendeels afhankelijk van de levensstijl van de gebruiker. Als je gezond blijft eten en genoeg lichaamsbeweging krijgt, dan is de kans op het ontwikkelen van een hoge bloeddruk of een verhoogd cholesterol niveau nihil te noemen.

 

rug trainen

Anavar stacken met andere anabolen

Anavar is zeer goed te stacken (of stapelen) met andere verbindingen die ook geschikt zijn voor prestatieverbetering. Zo kan je Anavar koppelen met reguliere testosteron om op die manier een grote toename van jouw spiermassa te krijgen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over eventuele bijwerkingen.

Vergeet daarbij echter niet om de bijwerkingen van de andere verbindingen in acht te nemen. Wil je bijvoorbeeld Anavar stacken met Winstrol, dan dien je ook een aromataseremmer te nemen, zoals Arimidex of letrozol. Dit gaat de opbouw en omzetting van oestrogeen tegen en de eventuele bijwerkingen die daarbij horen. Het omzetten van oestrogeen is namelijk een bijwerking van Winstrol. Hierom is het altijd belangrijk om goed onderzoek te doen naar de middelen waarmee je gaat stacken voordat je aan een cyclus begint.

Na-kuren met Anavar
Na het gebruik van een cyclus Anavar, hebben vrouwen over het algemeen geen verdere na-kuur nodig. Ze dienen enkel hun dosis Anavar af te bouwen. Bij mannen is de natuurlijke aanmaak van testosteron stil gelegd en zij dienen dan ook Clomid of liever Nolvadex te nemen over een tijdsbestek van 4 tot 6 weken. Sommige mannen kiezen er verder voor om ook hCG te gebruiken in de na-kuur. Dit is om sneller bijwerkingen zoals testikelatrofie tegen te gaan.

Anavar Crazybulk

Vergroot je kracht en energie, Harder en langer trainen!

31 Opmerkingen
 1. ik wil eens anavar proberen om wat spiern bij te kweeken

  • Ik zou graag anavar gebruiken
   Ik ben afgevallen en wil meer vet kwijt en mooi gespierd zijn
   Ik doe aan fitnes krachttraining en cardio
   Hoe kan ik het bestellen?

 2. Waar kan ik dit bestellen?

 3. I want to order Anavar 10. What is the price and how to order.

 4. Waar kan ik anavar bestellen?

 5. Ik wil graag een potje anavar bestellen voor eerste keer kun u mij uitleggen hoe moet ik bestelen en gebruiken,
  Alvast bedankt

 6. hallo, ik wil graag weet de price van de oxandrolona
  dank u wel
  marcos

 7. Hoe kan ik een kuurtje Anavar bestellen?
  Alvast bedankt.

 8. Waar kan ik het beste Anavar bestellen?

 9. Waar kan ik bestellen

 10. Op welke wijze kan ik Anavar bestellen?

 11. Hi
  Hoe kan ik anvar bestellen.
  Dank u wel
  Reza

 12. Antwoord
  Marina Andrada Muntean december 31, 2019 op 6:23 pm

  Hoe kan ik anavar bestellen?

 13. graag had ik 2 flesjes met pilletjes
  oxandrolone O.xygen verkregen

 14. Hi
  Hoe kan ik anavar bestellen.
  Michele

 15. Waar kan ik bestellen?

 16. Waar is de echte anavar te bestellen?

 17. Waar en hoe kan ik anavar en winstrol bestellen?
  Hoe gebeurd de betaling

 18. hoi,

  hoe kunnen we dit bestellen?

 19. Wie kan mij in contact brengen met dealers ? Ik wil graag weten hoe ik dit kan bestellen en dat ik het juiste krijg.

  Groetjes Roy

 20. Hallo,

  graag zou ik Anvar willen bestellen + een na kuur.
  Kunt u mij hier verder informatie over verschaffen aub

  gr Richard

 21. Ik zou graag willen bestellen.

 22. Ik will graag anavar bestellen

 23. Waar kan ik Oxandrolone kopen .

Laat een reactie achter

metamedicavumc.nl
Logo