Anadrol of oxymetholone

anadrol in potjeAnadrol is afgeleid van de stof dihydrotestosteron (afgekort tot DHT) en wordt ook wel oxymetholone genoemd. Het is uniek ten opzichte van andere soorten anabolen omdat er een hydroxymethyleen groep is toegevoegd. Hierbij is de 17e koolstofatoom gewijzigd. Dit stelt Anadrol in staat is om in een korte tijd spiermassa toe te voegen, onafhankelijk van voeding en beweging. Het is het enige DHT derivaat dit hiertoe in staat is.

Wil je bijvoorbeeld de afmetingen van je spieren significant vergroten vlak voor een grote wedstrijd, dan is Anadrol daarvoor een uitstekende keuze. Anadrol wordt oraal ingenomen en is aangepast om in zijn geheel door de maag en het spijsverteringsstelsel te passeren. Het passeert daarbij ook in zijn geheel de lever en vindt zijn weg naar de spieren zonder er door de lever uitgefilterd te worden.

Medische toepassing
Anadrol is een van de beste soorten anabolen om te gebruiken als je je spiermassa significant wilt vergroten. Het wordt in de medische wereld bijvoorbeeld veel gebruikt voor het behandelen van ziekten waarbij spieratrofie plaats vindt, zoals kanker en aids. Het heeft daarbij grote positieve effecten op de levens van deze patienten.

Dit is deels vanwege de snelle werking van Anadrol. Het stelt je in staat om binnen een korte tijd veel extra spiermassa te krijgen, waardoor er een betere kwaliteit van leven ontstaat. Dit effect ontstaat ook bij degenen die het middel nemen voor het vergrootten van de spiermassa binnen de sportwereld. Binnen een zeer korte tijd zal er al waarneembaar effect te zien zijn.

Eventuele nadelen
Anadrol heeft een keerzijde als het regelmatig gebruikt wordt. Er wordt namelijk relatief veel water in de spieren vastgehouden. Dit is het gevolg van de omzetting van testosteron naar oestrogeen door inname van Anadrol. Dit wordt oestrogeen conversie genoemd. Deze conversie is de oorzaak van de meeste bijwerkingen die door Anadrol worden veroorzaakt.

Het vasthouden van water in de spieren kan eventueel een effect hebben op je sportieve prestaties. Hierdoor kan het noodzakelijk worden om de inname van Anadrol te reguleren. Verder kan het hoge bloeddruk veroorzaken, vooral als er langdurig gebruik plaats gevonden heeft. Ook kan er bij mannen, vanwege de omzetting van testosteron in het vrouwelijke hormoon oestrogeen, de vorming van borstweefsel plaats vinden.

Dit neveneffect wordt ook wel gynaecomastie genoemd. Anadrol is wel specifiek gemodificeerd om deze omzetting van testosteron naar oestrogeen tegen te gaan, maar in de praktijk blijkt dat veel mensen nog steeds met deze bijwerkingen geconfronteerd worden. Blijkbaar heeft Anadrol een manier gevonden om de modificatie te omzeilen.

Anadrol Crazybulk

Extreme gains, maximale kracht en uithoudingsvermogen

2 Opmerkingen
  1. hoe kan ik via deze site bestellen.geef uitleg en beschrijf precies hoe ik het moet verrichten aub.
    Alvast bedankt.

  2. zou graag meer weten hoe te bestellen aub

Laat een reactie achter

metamedicavumc.nl
Logo