Methyltestosteron

Methyltestosteron is een van de oudste soorten beschikbare orale steroïden. Het wordt door verscheidene fabrikanten geproduceerd en verkocht in een aantal landen, waaronder de Verenigde Staten. Het is een sterk androgeen middel, met maar milde anabole effecten. Het wordt in de sport alleen gebruikt om de agressie te verhogen bij kracht lifters en mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden om hun training te stimuleren.

Toepassing van methyltestosteron

Veel van de verkrijgbare methyltestosteron tabletten worden onder de tong geplaatst om daar weg te smelten. Dit zorgt voor een snellere absorptie in het systeem. Deze tabletten kunnen geïdentificeerd worden door de zeer kenmerkende citrus smaak. Een paar van deze tabletten, onder de tong geplaatst voor het bezoek aan de sportschool, kunnen zorgen voor de benodigde agressie tijdens een training. Afgezien van deze toepassing biedt methyltestosteron weinig. Het heeft daarnaast sterke androgene bijwerkingen. Het is zeer giftig, zorgt voor een verhoging van leverenzymen in het bloed, veroorzaakt acne, gynaecomastie, agressie en het vasthouden van water. Voor iemand die deze bijwerkingen kan tolereren, biedt methyltestosteron weinig meer dan een lichte verhoging van de kracht.

Fraude
Ben je op zoek naar het verhogen van de kwaliteit van je spiermassa tijdens een steroïden cyclus, dan zal je dus ergens anders moeten gaan kijken. Nagemaakte steroïden bevatten soms zelfs alleen methyltestosteron in een poging om de koper te misleiden. Dit komt omdat het een goedkope vorm van steroïde is om in het groot te kopen en omdat onervaren gebruikers nog geen onderscheid kunnen maken tussen de kortdurende effecten van methyltestosteron en de langdurige effecten van andere steroïden.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

metamedicavumc.nl
Logo